PayPal: de azi poți plăti cu Bitcoin, Ethererum și Litecoin

PayPal: de azi poți plăti cu Bitcoin, Ethererum și Litecoin

thetahoeguy | shutterstock

PayPal a anunțat astăzi integrarea noului serviciu Checkout with Crypto – o nouă facilitate care crește semnificativ utilitatea crypto-monedelor.

Fiind o metodă de plată acceptată de milioane de comercianți la nivel global, îndeosebi online, și continuând să se extindă în lunile următoare – clienții PayPal care dețin crypto-monede și se află în Statele Unite – vor putea să-și plătească cumpărăturile din checkout cu acest nou serviciu.

Mulțumită abilității de a cumpăra, vinde și deține crypto-monede folosind PayPal, clienții serviciului Checkout with Crypto vor putea plăti într-un mod ușor, sigur și convenient, convertindu-și monedele digitale în bani tradiționali, fără a plăti comisioane pentru schimbul valutar. Checkout with Crypto va fi afișat automat în portofelul PayPal – clienților care au o balanță suficient de mare în crypto-monede pentru a finaliza comanda.

Pe măsură ce utilizarea plăților digitale și a monedelor virtuale se accelerează, introducerea serviciului Checkout with Crypto continuă să ne îndrepte atenția pe promovarea adoptării crypto-monedelor, oferind clienților PayPal flexibilitate în modalitățile de plată pe care portofelul (PayPal) le pune la dispoziție – Dan Schulman, președinte și CEO PayPal

Oferind posibilitatea de a plăti cu crypto-monede, pentru a putea face cumpărături la companii din întreaga lume – reprezintă următorul capitol în stimularea omniprezenței și a acceptării în masă a monedelor digitale

Folosind Checkout with Crypto, crypto-monedele reprezintă o modalitate diferită pentru clienți de a plăti și pentru bussinessuri – de a fi plătite – adăugând o utilitate crescută monedelor pe care holderii le dețin.

O nouă modalitate prin care bussinessurile pot fi plătite folosind PayPal

Checkout with Crypto oferă clienților unui bussiness o modalitate de a plăti cu Bitcoin sau alte monede digitale la pasul checkout, adică la finalizarea cumpărăturilor.

Toate tranzacțiile au loc în USD și sunt convertite direct de către PayPal, la cea mai bună rată disponibilă, fără niciun comision pentru tranzacție. Serviciul Checkout with Crypto are ca scop să le ofere bussinessurilor abilitatea și posibilitatea de a lărgi spectrul de clienți pe care îi acceptă, incluzând deținătorii de crypto-monede, care doresc să-și folosească activele digitale pentru a face cumpărături.

PayPal își continuă misiunea de a oferi clienților cât mai multe modalități de plată, lărgind portofoliul cu 4 dintre cele mai populare crypto-monede: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash și Litecoin.

Exit mobile version