Peste 21.000 de opțiuni Bitcoin și 298.000 de opțiuni Ethereum expiră astăzi

Conform celor mai recente date de la Greeks.live, 21.564 opțiuni BTC și 298.415 opțiuni ETH expiră astăzi.

Peste 21.000 de opțiuni Bitcoin și 298.000 de opțiuni Ethereum expiră astăzi | Google

Puncte cheie

Furnizorul de instrumente de tranzacționare pentru opțiuni crypto Greeks.live avertizează că opțiunile Bitcoin și Ethereum urmează să expire astăzi.

Potrivit datelor publicate, 21.564 de opțiuni Bitcoin vor expira astăzi, cu un Put/Call Ratio de 0.64, un punct Maxpain de 65.000 de dolari și o valoare noțională de 1.4 miliarde de dolari.

De asemenea, 298.415 opțiuni Ethereum sunt pe cale să expire, cu un Put/Call Ratio de 0.42, un punct Maxpain de 3.125 de dolari și o valoare noțională de 930 de milioane de dolari.

Piețele crypto au asistat la retrageri importante în cursul acestei săptămâni, cu BTC și ETH coborând sub nivelurile semnificative de 60.000 de dolari, respectiv 3.000 de dolari. Pozițiile Short au obținut cele mai importante victorii ale anului.

Pe de altă parte, volatilitatea implicită (IV) pe toate termenele majore a înregistrat o scădere constantă, din cauza reducerii puternice a prețurilor opțiunilor Call. Conform instrumentului de tranzacționare, așteptările privind halvingul nu mai pot susține piața.

Sentimentul general al pieței a fost mai temperat odată cu încetinirea recentă a fluxurilor de ETF-uri.

În plus, în ciuda creșterii bruște din această piață, acțiunile balenelor -whales- continuă să indice o lipsă de încredere în piață. Este nevoie ca pozițiile Long să susțină în continuare fluxurile după halving.

Mai sunt 15 ore până la halving

Halvingul Bitcoin se apropie, iar prețul monedei a înregistrat o volatilitate masivă în timpul zilelor.

Prețul Btcoin a fost afectat de cel mai recent atac al Israelului asupra Iranului, coborând sub 60.000 dolari, înainte de o revenire rapidă la aproximativ 65.000 dolari într-un interval de timp relativ scurt.

În momentul scrierii acestui articol, BTC se tranzacționează la aproximativ 64.600 dolari, în creștere cu circa 5% în ultimele 24 de ore pe CoinMarketCap.

Pretul BTC
Pretul BTC

Piața pare să ignore știrile despre atac și rămâne concentrată pe halvingul care urmează.

Săptămâna a început pe o notă optimistă odată cu anunțul din Hong Kong privind aprobarea ETF-urilor Bitcoin și Ethereum.

Exit mobile version