Pixelverse se va lansa pe Raiser.co, aducând noul val Web3 într-un univers cyberpunk

Pixelverse, noul joc de lupte bazat pe quest-uri într-un univers cyberpunk, se pregătește de lansare pe platforma Web3 Raiser.co.

Pixelverse se va lansa pe Raiser.co, aducând noul val Web3 într-un univers cyberpunk | X

Puncte cheie

  • Pixelverse, jocul bazat pe quest-uri creat de fostul CEO al StepApp, Kirill Volgin, se pregătește de lansare pe platforma Web3 Raiser.co.
  • Lansarea este programată pentru aprilie 2024, iar, cu aceasta, Pixelverse marchează al doilea proiect lansat pe platformă, alături de versiunea alpha a Pixelverse Playground.

Pixelverse, un joc de lupte bazat pe quest-uri, plasat într-un univers cyberpunk futuristic, este condus de fostul CEO al StepApp, Kirill Volgin.

Lansarea jocului este programată pentru luna aprilie pe platforma Raiser.co, o platformă de ultimă generație care permite utilizatorilor să câștige alocații demonstrându-și cunoștințele și promovând proiecte crypto.

Raiser.co, platforma construită de fostul manager de listări de la Binance, Kori Leon, își propune să aducă oportunitățile de investiție mai aproape de utilizatori, oferindu-le în același timp recompense mai mari.

Jocul Pixelverse reprezintă o oportunitate excelentă pentru acest lucru. Jucătorii intră în joc ca freelanceri, putând participa la quest-uri, lupte PvE (jucător vs. mediu), să creeze și să își îmbunătățească boții, în timp ce se luptă cu alți jucători în arenă.

PixelVerse
PixelVerse

Jucătorii vor intra într-un univers cyberpunk captivant

Jocul îi va aduce pe jucători într-un univers cyberpunk captivant, unde vor putea explora străzile din Xenon, să se angajeze în quest-uri bazate pe poveste și lupte PvE (jucător vs. mediu), să colecteze NFT-uri și să își antreneze boții.

Xenon este o planetă care a fost cândva o închisoare, dar acum reprezintă libertatea în galaxie.

Un alt personaj important din echipa viitoarei lansări este Mahmadou Cissé, care se alătură lui Kirill în calitate de CMO al Pixelverse.

El este fostul director de strategie al unicornului Ethereum Cross The Ages și aduce o vastă experiență și perspective valoroase proiectului.

Mahamadou a ajutat jocul de carduri NFT să atragă sprijinul a 60 de firme de capital de risc și a reușit să vândă peste 30 de milioane de carduri digitale de tranzacționare. De asemenea, a asigurat o colaborare importantă cu Ubisoft.

Exit mobile version