Pocket Network (POKT) a crescut cu 90% în urma anunțului listării pe Upbit

Prețul tokenului Pocket Network (POKT) a crescut cu 90% în ultimele 24 de ore, după anunțul listării pe exchange-ul Upbit.

Pocket Network (POKT) a crescut cu 90% în urma anunțului listării pe Upbit | Google

Puncte cheie

Prețul tokenului POKT al Pocket Network a cunoscut o creștere de aproximativ 90% în ultimele 24 de ore, POKT atingând valoarea de $0.46.

La momentul redactării acestui articol, POKT se tranzacționează în zona verde pe CoinMarketCap, iar prețul tokenului este de $0.30, cu o creștere de aproximativ 50% în ultimele 24 de ore.

Traiectoria pretulu POKT
Traiectoria pretulu POKT

Echipa Project Network a anunțat pe contul lor X că exchange-ul Upbit va lista perechile de tranzacționare BTC și USDT pentru tokenul POKT.

Anunțul a fost urmat de o volatilitate ridicată a prețului pentru POKT. Utilizatorii de pe X își îndreaptă atenția către Binance și Coinbase, spunând că acum mingea este la ei în teren, iar alte listări pentru POKT ar trebui să urmeze.

Pocket Network este o platformă descentralizată de date blockchain. Protocolul este construit pentru a conecta orice blockchain și serviciile de care au nevoie aplicațiile Web3 descentralizate (dApps).

Proiectul folosește o economie rentabilă pentru a coordona și distribui date la scară largă. Tokenul POKT este utilizat pentru a facilita funcționarea protocolului.

Nodurile Pocket Network servesc ca strat intermediar care leagă peste 50 de blockchain-uri acceptate de protocol cu ecosistemele aplicațiilor descentralizate (dApps).

Rețeaua funcționează pe un mecanism de consens Proof-of-Stake (PoS), oferind aplicațiilor dApps scalabilitate și consistență a datelor.

Funcțiile principale ale tokenului POKT

POKT este tokenul utilitar nativ care servește ca monedă pentru ecosistemul Pocket Network. Acesta este utilizat atât de operatorii de noduri, cât și de dezvoltatorii Web3. Tokenul are două funcții principale.

În primul rând, POKT este utilizat pentru staking-ul nodurilor din rețea, permițând operatorilor de noduri să proceseze cererile de date blockchain și să câștige recompense în POKT.

De asemenea, dezvoltatorii pot folosi Pocket Portal pentru a se conecta la Pocket Network și a începe să utilizeze infrastructura descentralizată pentru aplicațiile lor. Prin staking de tokenuri POKT, dezvoltatorii obțin acces la Pocket Portal și pot valorifica punctele de acces descentralizate în doar câteva clicuri. Pocket Portal oferă, de asemenea, un nivel gratuit de 1 milion de relay-uri de date pe zi.

Săptămâna trecută, Pocket Network a anunțat cele mai importante noutăți, principalul eveniment fiind lansarea rețelei private de test pentru POKT Shannon.

Prețul POKT continuă să fie marcat de o volatilitate ridicată în urma anunțului Upbit.

Exit mobile version