Prețul Bored Ape Yacht Club (BAYC) scade sub 11 ETH

Conform celor mai recente date de la Blur, prețul minim pentru Bored Ape Yacht Club (BAYC) a scăzut sub 11 ETH înainte de o redresare rapidă.

Prețul Bored Ape Yacht Club (BAYC) scade sub 11 ETH | Google

Puncte cheie

Conform ultimelor date de la Blur, prețul minim pentru Bored Ape Yacht Club (BAYC) a scăzut sub 11 ETH, reușind însă o revenire rapidă. Acesta a atins anterior un minim de 10.89 ETH, o scădere de 12.08%. Aceasta reprezintă o pierdere de peste 90% față de valoarea maximă istorică.

Datele de la CoinGecko arată că prețul curent al unui BAYC este de 11.09 ETH.

Bored Ape Yacht Club este a treia colecție de NFT-uri din punct de vedere al capitalizării de piață.

Este o colecție de tokenuri non-fungibile construită pe blockchain-ul Ethereum cu standardul ERC-721. Colecția include imagini de profil cu maimuțe animate, generate de un algoritm.

BAYC are o capitalizare totală de piață de aproape 111.000 ETH.

Colecția combină obiecte digitale de colecție cu un club online accesibil doar membrilor. Fiecare obiect este un personaj digital unic, cu peste 170 de trăsături posibile, incluzând hainele, expresia și accesoriile capului maimuței.

Un Bored Ape este și o carte de membru la Yacht Club-ul online, oferind beneficii exclusive. Valoarea acestor beneficii depinde de cât de mult te regăsești în acest concept în ansamblu.

Un beneficiu mai important este că deținătorii de NFT au drepturi complete de comercializare a tokenurilor lor.

NFT-urile servesc ca o identitate digitală și oferă utilizatorilor acces la zone exclusive pentru membri ale Yacht Club-ului. Pentru a accesa aceste zone, deținătorii de tokenuri trebuie să fie conectați la portofelul lor Metamask NFT, unde își păstrează Bored Ape-ul.

Piața NFT înregistrează cel mai bun trimestru din ultimul an

Primul trimestru al anului 2024 a fost marcat de atingerea unor noi maxime istorice pentru Bitcoin, iar piața NFT a cunoscut, de asemenea, cea mai bună performanţă de la începutul lui 2023.

Primul trimestru al anului 2024 se apropie de final și a fost marcat de o creștere semnificativă pe piața NFT. Conform datelor oficiale de la DappRadar, până la sfârșitul primului trimestru din 2024, sectorul NFT a reușit să atingă un volum de tranzacționare de puțin sub 4 miliarde de dolari.

Aceasta reprezintă o creștere de aproximativ 50% față de trimestrul 4 din 2023. Trimestul acesta a fost cel mai performant din punct de vedere al NFT-urilor de la începutul anului trecut.

Volumul vanzarilor NFT
Volumul vanzarilor NFT

Volumul global de vânzări NFT din ultima lună a fost de aproximativ 1.1 miliarde de dolari, iar în ultimele 24 de ore a înregistrat 34 de milioane de dolari.

Peisajul pieței NFT este dominat în continuare de Blur, care deține o cotă de piață de 50% din volumul tranzacțiilor, urmat de Magic Eden cu o cotă de 17%, conform datelor de la DappRadar.

În trimestrul 4 din 2023, piața NFT OKX se afla pe locul doi, cu un volum de tranzacționare de 1 miliard de dolari. Acum, a înregistrat o scădere de 53%.

Această schimbare este corelată cu o modificare a interesului utilizatorilor, deoarece popularitatea Bitcoin Ordinals a scăzut ușor – aceasta a fost un factor major pentru succesul pieței OKX.

Suntem la doar 3 zile de halvingul Bitcoin, programat pentru 20 aprilie, iar piețele continuă să experimenteze o volatilitate ridicată, reflectată în majoritatea sectoarelor.

Cu toate acestea, recent industria crypto a primit o injecție de optimism din Asia, odată cu aprobarea de către Hong Kong a primului lot de ETF-uri Bitcoin și Ethereum.

Exit mobile version