Prețul tokenului Multichain (MULTI) scade în contextul tranzacțiilor blocate

Actualizările în curs și activitățile de piață alimentează incertitudinea pe măsură ce utilizatorii așteaptă rezolvarea problemelor

Prețul tokenului Multichain (MULTI) a înregistrat o scădere semnificativă, căzând cu 20% de la 7 dolari la 5,12 dolari. Această scădere apare pe măsură ce utilizatorii își exprimă frustrarea față de tranzacțiile blocate pe protocolul punții cross-chain, provocând îngrijorări în cadrul comunității.

Prețul tokenului Multichain (MULTI) scade în contextul tranzacțiilor blocate
Graficul prețului Multichain | CoinMarketCap

Reclamațiile utilizatorilor privind tranzacțiile blocate sunt în curs din data de 21 mai. Echipa Multichain, care stă în spatele protocolului, a atribuit aceste dificultăți unui upgrade în desfășurare și întârzierilor în actualizările nodurilor responsabile pentru ruterele cross-chain.

,,Actualizarea nodului din spatele protocolului durează mai mult decât era prevăzut. Majoritatea rutelor funcționează ca de obicei, în timp ce unele rute (Kava, zkSync, Polygon zkEVM) sunt temporar suspendate. Toate tranzacțiile afectate vor fi procesate după finalizarea actualizări”, a explicat compania printr-o declarație pe data de 23 mai.

Un administrator în canalul de Telegram al Multichain a oferit informații suplimentare, afirmând:

,,Mai rămâne doar un router în proces de actualizare. Celelalte șase routere funcționează corect acum. Lucrăm la ultimul router și totul va reveni la normal odată ce acesta va fi finalizat”

Administratorul a asigurat, de asemenea, utilizatorii că toate fondurile sunt în siguranță și că tranzacțiile în așteptare vor fi finalizate după finalizarea actualizărilor.

Între timp, Lookonchain, o platformă de analiză a blockchain-ului, a identificat mai multe entități implicate într-o posibilă vânzare de tokenuri Multichain atât pe platformele de tranzacționare crypto centralizate, cât și pe cele decentralizate în ultimele zile. Remarcabilă printre aceste tranzacții este o adresă care a trimis 494.200 de tokenuri, evaluate la 2,75 milioane de dolari, către platforma Gate.io.

În plus, Lookonchain a descoperit o altă tranzacție care implică o adresă numită „hwg.eth”, care a vândut 36.200 de tokenuri, echivalentul a 200.000 de dolari, chiar ieri.

Mai mult, Fundația Fantom a retras 450.000 de tokenuri, în valoare de 2,4 milioane de dolari, din lichiditatea de pe platforma descentralizată SushiSwap. Aceste activități indică o piață dinamică în jurul tokenului Multichain, cu diverse entități care participă la activități de tranzacționare și lichiditate.

În prezent, Multichain nu a răspuns la solicitările de comentarii referitoare la problemele în curs și activitățile de pe piață. Comunitatea așteaptă cu nerăbdare actualizări ulterioare de la echipă în timp ce aceștia lucrează pentru a aborda provocările și a restabili normalitatea în cadrul protocolului punții cross-chain.

Exit mobile version