Prima licitație NFT pe Bitcoin a Yuga Labs a adunat 16.5 milioane de dolari în 24 de ore

Colecția Bitcoin Ordinal NFT a Yuga Labs a atras interesul a 288 de ofertanți și a generat milioane de dolari în vânzări

Yuga Labs, compania care se află în spatele colecției de tokenuri nefungibile (NFT) Bitcoin Ordinal, a adunat 16,5 milioane de dolari în doar 24 de ore din prima sa licitație.

Colecția TwelveFold, care cuprinde o ediție limitată de 300 de piese generate inscripționate pe Satoshi pe rețeaua BTC, a atras un total de 288 de ofertanți, cel mai mare ofertant plătind peste 7 BTC sau 161.000 de dolari pentru una dintre piese.

Clasamentul celor mai mari 10 oferte
Clasamentul celor mai mari 10 oferte. | TwelveFold
Cele zece oferte cu cel mai mic preț, cu oferta numărul 288 fiind câștigătoarea dintre cele mai mici oferte. | TwelveFold

Colecția, care a fost anunțată la sfârșitul lunii februarie, este descrisă ca un „sistem de artă de bază 12 localizat în jurul unei grile de 12×12, o alegorie vizuală pentru cartografia datelor de pe blockchain-ul Bitcoin„.

Cea mai mare ofertă a câștigat primul NFT #1 din colecția TwelveFold. | Yuga Labs

Câștigătorii licitației sunt așteptați să primească Ordinal-urile lor în săptămâna următoare.

Cu toate acestea, în ciuda succesului licitației, Yuga Labs a primit critici din partea comunității crypto în weekend pentru problemele din modul în care licitația a fost desfășurată.

În ciuda acestui fapt, câștigătorii NFT-urilor și-au exprimat entuziasmul pentru noile lor achiziții pe rețelele sociale:

https://twitter.com/carsonturner/status/1632888647144833024?

Succesul licitației Yuga Labs este încă un exemplu al interesului crescut pentru NFT-uri și potențialul lor de a crea valoare și de a stimula inovația în spațiul crypto. Pe măsură ce mai multe companii și persoane explorează posibilitățile NFT-urilor, este clar că această tehnologie va continua să fie relevantă.

Exit mobile version