Produsele de investiții în Ethereum înregistrează un interes sporit din partea instituțiilor

Produsele de investiții în Ethereum au înregistrat intrări de 7,6 milioane de dolari săptămâna trecută

Produsele de investiții în Ethereum înregistrează un interes sporit din partea instituțiilor

CoinShares a declarat în ultimul său raport că produsele de investiții în Ethereum au înregistrat intrări pentru a treia săptămână consecutivă.

Produsele de investiții în active digitale au înregistrat intrări de 15 milioane de dolari săptămâna trecută, în timp ce activele totale gestionate s-au recuperat de la un minim de un an de 36,2 miliarde de dolari.

Fluxuri în active digitale după active, furnizori și
Fluxuri în active digitale | CoinShares

Fondurile instituționale Ethereum au înregistrat intrări de 7,6 milioane de dolari, în timp ce Bitcoin a continuat să piardă 1,7 milioane de dolari.

Fondurile urmărite sunt produse de investiții care oferă investitorilor tradiționali expunere la active digitale, fără a fi nevoiți să păstreze aceste active.

Atunci când investitorii cumpără fonduri bazate pe crypto, se numește „intrare” și, de obicei, este un semn bullish. Procesul invers, atunci când investitorii vând aceste fonduri, se numește „ieșire” și este, de obicei, un semn bearish.

„Fluxurile sugerează o schimbare modestă a sentimentului, după ce au suferit 11 săptămâni consecutive de ieșiri, care au dus ieșirile totale din acest an la un vârf de 460 de milioane de dolari”, a declarat CoinShares.

Acesta a adăugat că schimbarea sentimentului s-ar putea datora probabilității tot mai mari ca trecerea la un mecanism de consens proof-of-stake să aibă loc până la sfârșitul anului 2022.

Interesul investitorilor instituționalo față de Ethereum nu se reflectă în prețul spot al activului. Ethereum a scăzut cu 7% în ultima săptămână și cu 26% în ultima lună, potrivit datelor de la CoinGecko.

Bitcoin a înregistrat o ieșire în valoare totală de 1,7 milioane de dolari, în timp ce intrările în fondurile short-Bitcoin au totalizat 6,3 milioane de dolari. Cu toate acestea, fluxul de poziții short încep să se răcească, iar recenta creștere a prețurilor Bitcoin a redus activele gestionate de către furnizori de la un vârf de 140 de milioane de dolari la 127 de milioane de dolari.

Produsele de investiții cu mai multe active au înregistrat intrări modeste în valoare totală de 2,2 milioane de dolari, în timp ce piața mai largă de altcoin a rămas foarte inactivă în această lună, cu ieșiri modeste de 300.000 de dolari.

La nivel regional, Statele Unite au înregisrat intrări în valoare totală de 8,2 milioane de dolari, 76% dintre intrări fiind reprezentate de poziții short. Canada a înregistrat intrări de 7,1 milioane de dolari, în timp ce Elveția a înregistrat intrări de 1,9 milioane de dolari.

La sfârșitul lunii iunie, investitorii instituționali au început să reintroducă capital în fondurile bazate pe Ethereum. În acea perioadă, Bitcoin a înregistrat o ieșire record de 453 de milioane de dolari.

Exit mobile version