Proiectele bazate pe Terra încep să migreze către Polygon

CEO-ul Polygon spune că se așteaptă ca mai multe proiecte să migreze în curând

La aproape două luni după prăbușirea ecosistemului Terra, peste 48 de proiecte din rețea încep să migreze către Polygon.

CEO-ul Polygon Studios, Ryan Wyatt, și-a exprimat pe Twitter bucuria pentru capacitatea rețelei sale de a integra multe proiecte în ecosistem. Fondul de mai multe milioane de dolari al Polygon pentru dezvoltatorii Terra a fost foarte eficient în atragerea de talente, a spus el.

Prăbușirea ecosistemului Terra, inclusiv majoritatea aplicațiilor și protocoalelor sale, a creat o diasporă de dezvoltatori de la care companiile de blockchain oportuniste caută să atragă talent.

Proiectele notabile care au migrat către Polygon includ platforma metaverse Lunaverse, piața NFT OnePlanet și jocul play-to-earn Derby Stars.

OnePlanet a contribuit la migrarea altor proiecte NFT către Polygon. Aceasta a devenit o platformă dedicată asistenței proiectelor NFT de pe Terra prin intermediul inițiativei sale Ark*One.

Postarea de pe blog a OnePlanet a subliniat modul în care Ark*One a ajutat „Un total de 48 de proiecte NFT, cuprinzând 90 de colecții NFT” la transferul către Polygon:

„Aceasta reprezintă o mare parte din proiectele Terra, inclusiv unele care nu s-au lansat pe OnePlanet, înainte de evenimentul cataclismic de decuplare”.

Ark*One și-a redus suportul pentru proiecte aspirante începând cu 15 iunie, dar echipa spune că „va oferi în continuare asistență tehnică pentru proiectele care doresc să migreze de pe Terra” și va permite lansarea proiectelor pe Polygon folosind platforma de lansare.

Polygon anticipează o migrare a mai multor proiecte în rețea

Polygon pare să aibă mai mult succes decât ecosistemul VeChain în atragerea proiectelor de pe Terra. Deși VeChain a salutat public dezvoltatorii Terra să aplice pentru granturi, se pare că nu multe proiecte au făcut tranziția la ecosistem.

Ecosistemul Polygon
Ecosistemul Polygon

Pe lângă cele 48 de proiecte pilot care migrează în prezent către Polygon, rețeaua se așteaptă să urmeze în curând și alte proiecte, a adăugat Wyatt.

„Deschidem brațele tuturor celor care vor să vină. O lecție învățată în prăbușirea Terra este că este foarte înțelept să fii pe un lanț compatibil cu EVM, astfel încât să nu fie nevoie să reconstruiești, așa că sper doar că oriunde merg dezvoltatorii, ei merg cu EVM în minte pentru longevitate”.

UST, moneda stabilă algoritmică a ecosistemului Terra, care a fost concepută pentru a-și menține valoarea prin mintarea sau arderea unei monede Luna în valoare de exact 1 dolar pentru 1 UST, a scăzut la mai puțin de 0,10 dolari în mai, după devalorizarea din cauza ieșirii investitorilor.

Mintarea excesivă a tokenurilor LUNA în încercarea de a readuce UST la valoarea de 1 dolar a făcut ca prețul tokenului de guvernanță să scadă cu până la 99,7%, în timp ce aplicațiile DeFi bazate pe Terra au înregistrat ieșiri de peste 28 de miliarde de dolari.

Exit mobile version