PSG Fan Token crește cu 25%, după victoria împotriva Barcelonei

PSG Fan Token (PSG) a înregistrat o creștere de 25%, în urma recentei victorii a clubului de fotbal împotriva Barcelonei.

PSG Fan Token crește cu 25%, după victoria împotriva Barcelonei | Google

Puncte cheie

Anterior, tokenul PSG al clubului de fotbal Paris Saint-Germain (PSG) a crescut cu aproximativ 25% în urma unei victorii asigurate cu 4-1 împotriva rivalei Barcelona în sferturile de finală ale UEFA Champions League.

Prețul tokenului a crescut brusc după ce PSG a marcat primul gol la începutul primei reprize a meciului. Valoarea tokenului a continuat să crească până la jumătatea reprizei secunde, atingând un maxim de 5,20 dolari înainte de a corecta ușor.

La momentul redactării acestui articol, PSG se tranzacționează la 4,7 dolari, cu o creștere de aproximativ 8% în ultimele 24 de ore pe CoinMarketCap.

PSG
PSG

În ciuda creșterii recente a prețului, PSG nu a reușit să se mențină la nivelul de 5 dolari pe care l-a atins pe 12 aprilie, conform datelor de la CoinGecko.

Capitalizarea de piață a tokenului este de aproape 36 de milioane dolari.

Mai târziu astăzi, are loc următoarea etapă din sferturile de finală ale UEFA Champions League la ora 22:00 – Manchester City vs. Real Madrid. Jetonul Fan Manchester City (CITY) ar putea înregistra o creștere suplimentară a prețului dacă echipa câștigă.

La momentul redactării acestui articol, CITY se tranzacționează peste 4 dolari, cu o creștere de peste 13% pe CoinMarketCap.

Ce este PSG?

PSG este unul dintre tokenurile care sunt emise pentru cluburile sportive de către compania crypto Socios. Deținătorii de active au șansa de a influența unele decizii la club, potrivit site-ului oficial.

Tokenurile le permit fanilor din mai multe verticale sportive să își exercite cota de influență în echipele/ligile/cluburile lor preferate.

Prin intermediul Socios.com, fanii sunt împuterniciți să participe la anumite decizii ale clubului, de exemplu, alegerea unui cântec de celebrare a golurilor pe un stadion de fotbal, alegerea luptătorilor care ar trebui să se înfrunte în MMA și multe altele.

Datorită Fan Tokens, deținătorii primesc acces la experiențe unice în viață, cum ar fi întâlnirea și salutul jucătorilor, evenimentele din ziua de antrenament și multe altele.

Exit mobile version