Rata finanțării Bitcoin scade cu 1 zi înainte de halving

Conform celor mai recente date de la Matrixport, rata finanțării Bitcoin continuă să scadă cu doar o zi și câteva ore înainte de halving.

Rata finanțării Bitcoin scade cu 1 zi înainte de halving | Google

Puncte cheie

Un raport recent de la Matrixport arată că rata finanțării Bitcoin a continuat să scadă în ultimele zile, cu doar o zi și câteva ore înainte de evenimentul de halving. Halvingul Bitcoin este programat să aibă loc pe 20 aprilie.

Raportul publicat de entitatea financiară, care este una dintre cele mai mari platforme crypto din lume, dezvăluie că scăderea ratei finanțării Bitcoin arată că traderii au renunțat la pozițiile optimiste. De asemenea, acest lucru înseamnă că piața este acum relativ ușor poziționată prin intermediul pieței de derivate.

Prețul Bitcoin a prezentat o volatilitate ridicată în cursul săptămânii trecute, din cauza unor evenimente diverse care au dus la scăderi bruște ale prețului și reveniri neașteptate după problemele geo-politice din ultimul weekend.

În momentul redactării acestui articol, Bitcoin se tranzacționează sub 62.000 de dolari, cu o scădere de peste 3% în ultimele 24 de ore pe CoinMarketCap.

Pretul Bitcoin
Pretul Bitcoin

Saptămâna a început pe o notă optimistă, cu o creștere a prețului monedei datorită anunțului făcut de Hong Kong privind aprobarea primului lot de ETF-uri Bitcoin și Ethereum.

De asemenea, liderul din domeniul criptomonedelor și blockchain, Galaxy, a părut optimist recent cu privire la potențialul de acumulare a prețului înainte de halving.

Cu toate acestea, analiștii Goldman Sachs au emis un avertisment cu privire la prețul Bitcoin. Ei au subliniat importanța precauției care trebuie luată în aceste zile împotriva extrapolării ciclurilor trecute și a impactului evenimentului de halving, având în vedere condițiile macroeconomice actuale.

BlackRock își menține optimismul cu privire la Bitcoin

Într-un videoclip recent despre Bitcoin, BlackRock a numit activul digital „cel mai adoptat activ digital din lume”.

Șeful departamentului de ETF-uri tematice și alternative din SUA al firmei de gestionare a activelor, Jay Jacobs, a discutat despre statutul și promisiunea imensă a Bitcoin într-un videoclip publicat săptămâna aceasta.

El a menționat că aprilie a fost o lună plină de evenimente rare, iar toate privirile sunt îndreptate către halvingul Bitcoin care urmează.

BlackRock a fost una dintre cele mai importante firme care a primit undă verde de la SEC pentru a emite primele produse Spot Bitcoin ETF din Statele Unite.

De la lansarea sa de la începutul lunii ianuarie, IBIT s-a dovedit a fi un succes masiv, impulsionând industria generală a activelor digitale. Nu cu mult timp în urmă, BlackRock a menționat, de asemenea, că produsul lor ETF Bitcoin, IBIT, s-a dovedit a fi cel mai rapid din istorie.

Exit mobile version