REI Network (REI) creşte cu peste 120% în 24 de ore; proiectul anunţă noi parteneriate

Prețul REI Network (REI) a crescut cu peste 120% în ultimele 24 de ore. Proiectul a anunțat recent parteneriate importante cu TRAM Connect, Scarcity și OpenTaskAI.

REI Network (REI) creşte cu peste 120% în 24 de ore; proiectul anunţă noi parteneriate | Google

Puncte cheie

Pe 26 martie, REI Network a dezvăluit un parteneriat cu OpenTaskAI, o piață globală care conectează freelanceri specializați în inteligență artificială cu nevoile companiilor și permite oamenilor să își valorifice potențialul cu ajutorul instrumentelor IA.

În aceeași zi, REI Network a anunţat un parteneriat și cu Scarcity, care a menționat pe contul de X că REI Network este dezvoltat pentru a obține un framework blockchain ușor, compatibil cu EVM, cu performanțe mai ridicate și fără taxe. Scarcity este o platformă descentralizată de social media (DESOC).

Pe 21 martie, proiectul REI Network a postat vestea încheierii unui parteneriat cu TRAM Connect pentru a asigura servicii financiare avansate și sigure pentru era Web3.

Prețul REI creşte cu peste 120% în 24 de ore

Prețul tokenului REI Network (REI) a crescut cu peste 120% în ultimele 24 de ore, tranzacționându-se în prezent la $0.22 pe CoinMarketCap.

Creşterea bruscă ar putea fi legată de parteneriatele importante pe care echipa le-a încheiat recent.

În momentul redactării acestui articol, REI se tranzacționează în zona verde pe CoinMarketCap, iar moneda are un preț de 0.22 dolari, ceea ce reprezintă o creștere de peste 95% în ultimele 24 de ore.

Pretul REI Network
Pretul REI Network

Clasamentul curent pe CoinMarketCap al REI Network (REI) este 311, cu o capitalizare de piață live de 215 milioane de dolari. Are o ofertă circulantă de 950 milioane REI.

REI Network a fost dezvoltat pentru a se adapta mai bine trendului de dezvoltare al blockchain-ului și pentru a obține un framework blockchain ușor, compatibil cu Ethereum, cu performanțe mai ridicate și fără taxe.

Principalele exchange-uri crypto pentru tranzacționarea tokenului REI Network sunt în prezent Binance, Pionex, Gate.io, Upbit și HTX.

Exit mobile version