Robert Kiyosaki cumpără Bitcoin înainte de halving, preconizează BTC la $100.000 până în septembrie

Robert Kiyosaki spune că va cumpăra încă 10 BTC înainte de halving și recomandă oamenilor să cumpere o zecime dintr-o monedă prin ETF-uri sau Satoshi.

Robert Kiyosaki cumpără Bitcoin înainte de halving, preconizează BTC la $100,000 până în septembrie | Google

Puncte cheie

Autorul cărții „Rich Dad Poor Dad”, Robert Kiyosaki, tocmai a declarat că intenționează să cumpere încă 10 Bitcoin până în aprilie, când are loc evenimentul de halving al Bitcoin.

Kiyosaki recomandă cel puțin o zecime dintr-o monedă prin ETF-uri.

De asemenea, el menționează că se așteaptă ca Bitcoin să atingă 100.000 de dolari până în septembrie 2024.

Kiyosaki recomandă aur, argint sau Bitcoin

Kiyosaki susține, de asemenea, că monedele din argint sunt o opțiune viabilă, în special American Silver Eagles. El îl menționează pe prietenul său, Andy Schectman, conform căruia rezervele abundente de odinioară de argint sunt aproape epuizate.

„Acesta are un ordin permanent de 1 milion de dolari pentru argint „vechi” (monede americane de argint de dinainte de 1964) și nu poate găsi suficiente monede de argint de dinainte de 1964 pentru a onora comanda.”

Schectman a fost o figură proeminentă în industria serviciilor financiare de mai bine de 25 de ani, timp în care a ocupat funcția de președinte și proprietar al Miles Franklin, Precious Metals.

Referitor la motivul pentru care se întâmplă acest lucru, el explică:

„Pentru că „banii inteligenți” știu că SUA este cea mai mare națiune debitoare din lume; piața imobiliară din China este „prăjită”; Japonia este în depresiune din 1990; Germania se afundă în depresiune, consumatorii individuali trăiesc pe datorie cu cardurile de credit; băncile sunt în dificultate; iar lumea este pe punctul de a intra în război.”

Kiyosaki sfătuiește achiziționarea de aur, argint și Bitcoin, subliniind că, dintre cele trei, argintul este cel mai accesibil.

„Un Bitcoin este în jur de 70.000 de dolari pe monedă. Aurul este în jur de 2.500 de dolari pe monedă. Argintul este în jur de 35 de dolari pe monedă.”

Potrivit lui, aproape oricine își poate permite cel puțin o monedă de argint sau un Satoshi.

La momentul redactării acestui articol, Bitcoin se tranzacționează în verde, moneda având un preț de aproximativ $67,000 pe CoinMarketCap, în creștere cu aproape 3,60% în ultimele 24 de ore.

Traiectoria pretului Bitcoin
Traiectoria pretului Bitcoin

Halving-ul Bitcoin se apropie, iar acesta este unul dintre cele mai așteptate evenimente, care poate provoca o volatilitate uriașă pentru BTC.

Exit mobile version