Robinhood Wallet devine disponibil pe Google Play pentru utilizatorii Android din întreaga lume

Robinhood tocmai și-a lansat portofelul Robinhood Wallet pe Google Play pentru utilizatorii Android eligibili din întreaga lume

Robinhood Wallet devine disponibil pe Google Play pentru utilizatorii Android din întreaga lume

Robinhood Wallet devine disponibil pe Google Play pentru utilizatorii Android din întreaga lume | X

Puncte cheie:

Robinhood a anunțat utilizatorilor Android din întreaga lume că portofelul lor este disponibil pe Google Play.

Toți utilizatorii Android eligibili la nivel global pot folosi noul Robinhood Wallet. Compania de servicii financiare și-a declarat misiunea de a face din Robinhood cel mai simplu și de încredere mod de a utiliza crypto.

Toți utilizatorii din lista de așteptare pot acum să descarce și să utilizeze Robinhood Wallet pe dispozitivele lor Android.

Această lansare extinde disponibilitatea Robinhood Wallet la milioane de utilizatori potențiali de crypto din întreaga lume, având în vedere cota de piață de 70% a Androidului pe segmentul sistemelor de operare mobile.

De la lansarea sa din 2023, Robinhood Wallet a câștigat o popularitate imensă. A fost descărcat de sute de mii de utilizatori din peste 140 de țări.

Lansarea Robinhood Wallet pe Android reprezintă un alt punct de referință în misiunea Robinhood de a face finanțele accesibile tuturor.

În anunțul oficial, Johann Kerbrat, Directorul General al Robinhood Crypto, a declarat:

„Lansarea Robinhood Wallet pe Android reprezintă un pas important înainte în angajamentul nostru de a face criptomonedele mai accesibile și integrate perfect în viața de zi cu zi a milioane de oameni din întreaga lume. Indiferent dacă vă aflați în Africa, Asia, America de Sud sau oriunde în altă parte, Robinhood Wallet este poarta dvs. de intrare în viitorul financiar și în lumea criptomonedelor și web3.”

Caracteristici importante ale Robinhood Wallet

Odată cu lansarea de astăzi, utilizatorii Android vor beneficia de următoarele:

  • Deținerea cheilor private pentru crypto și controlul asupra activelor digitale
  • Stocarea, gestionarea, trimiterea și primirea de crypto pe rețelele Ethereum, Bitcoin, Dogecoin, Arbitrum, Polygon, Optimism și Base
  • Schimbarea crypto pe rețelele Ethereum, Polygon și Arbitrum prin intermediul API-ului 0x și LI.FI
  • Adăugarea de fonduri în wallet direct din soldul Robinhood sau din alt wallet sau exchange
  • Descoperirea tokenurilor populare, a celor cu fluctuații mari și a celor mai recente știri din domeniul crypto direct din aplicație

Robinhood a anunțat că, în lunile următoare, va continua să adauge noi funcționalități, colectând în același timp feedback de la utilizatori.

De la lansarea pe iOS din 2023, Robinhood Wallet a reușit să câștige rapid popularitate în rândul utilizatorilor, fiind descărcat de sute de mii de ori în peste 140 de țări.

Lansarea pentru utilizatorii Android eligibili marchează un nou pas înainte în misiunea companiei de a democratiza finanțele pentru toată lumea.

Exit mobile version