Sacred Rare Motifs: crypto.ro a lansat 33 de NFT-uri rare cu motive tradiționale balcanice

Sacred Rare Motifs | crypto.ro

Colecția limitată, compusă din 33 de NFT-uri rare, cu motive tradiționale, își propune să reprezinte cultura balcanică printr-un spectru futurist, păstrând simbolistica antică extrasă din mediu, natură, vegetație și faună.

Sursa principală de inspirație pentru aceste ilustrații este motivul țesăturilor balcanice, cusute ca un cod misterios. Acestea explorează fanteziile și imaginația meșterilor anonimi care le-au realizat și obiceiul tradițional al ritualurilor, folosite și astăzi.

Tradițiile prezentate sunt o artă aproape pierdută, un limbaj al semnelor și al simbolurilor din vremurile apuse – vremuri în care îmbrăcămintea facilita un dialog cu forțele nevăzute ale cosmosului.

Ce sunt NFT-urile?

Un NFT este o unitate de stocare într-un registru digital criptografic, care certifică faptul că acel activi digital este unic și nu poate fi interschimbat sau fungibil. 

Un jeton non-fungibil reprezintă o evoluție a conceptului de crypto-monedă. Prin transpunerea activelor fizice în reprezentări digitale, NFT-urile constituie un progres și un impuls necesar în reînvierea artei sub formă digitală.

În 30 Septembrie, crypto.ro a publicat pe OpenSea colecția completă a celor 33 de NFT-uri care învie motivele tradiționale balcanice, sub forma unor motive futuristice, care servesc drept active digitale.

Sacred Rare Motifs: crypto.ro a lansat 33 de NFT-uri rare cu motive tradiționale balcanice
Sacred Rare Motifs | crypto.ro

Cum cumpăr un NFT Sacred Rare Motifs?

Pentru a putea cumpăra un NFT din colecția Sacred Rare Motifs, veți avea nevoie doar de un portofel electronic precum MetaMask. Doar atât. Crearea altor conturi nu este necesară.

Folosind acest link, intrați pe OpenSea, după care faceți click pe butonul My Wallet din dreapta sus, reprezentat printr-o iconiță cu un portofel. Logarea în portofelul  MetaMask și alimentarea contului cu cel puțin 0,033 ETH este necesară pentru a putea cumpăra un NFT.

❗ Important: dacă sunteți un utilizator nou, asigurați-vă că alimentați contul cu suficient ETH astfel încât să puteți plăti și taxa cerută de OpenSea pentru validarea tranzacției. La data editării acestui articol, taxa este de aproximativ $45.

🦊 În cazul în care nu aveți un cont MetaMask, vă puteți crea unul de aici

Sacred Rare Motifs | OpenSea

După ce vă hotărâți asupra unuia dintre jetoanele non-fungibile Sacred Rare Motifs, faceți click pe NFT-ul dorit, iar mai apoi pe butonul albastru Buy now. În exemplul de față vom folosi NFT-ul Sacred Rare Motifs #15.

Asigurați-vă că bifați căsuța I have reviewed this information and this is the correct collection, după care puteți finaliza tranzacția.

Sacred Rare Motifs | OpenSea

Apăsați pe butonul albastru Checkout, după care portofelul electronic MetaMask, pe care l-ați integrat în browser ca pe o extensie după instalare – va apărea în partea dreaptă a ferestrei. 

Acolo puteți seta taxa pe care doriți să o plătiți, însă dacă aceasta este prea mică – este posibil ca tranzacția să nu fie confirmată. În orice caz, fondurile dumneavoastră nu sunt cheltuite dacă nu procesați corect tranzacția.

După ce apăsați butonul albastru Confirm – deveniți un norocos proprietar al unuia dintre NFT-urile unice Sacred Rare Motifs, publicate de crypto.ro. Felicitări!

Sacred Rare Motifs | OpenSea
Exit mobile version