Sam Bankman-Fried surprins cu o apariție nouă în fotografie din închisoare

Prima imagine de după încarcerare îl prezintă pe Bankman-Fried mai slab, cu barbă, adaptându-se vieții din penitenciar

Sam Bankman-Fried surprins cu o apariție nouă în fotografie din închisoare

O fotografie nouă a fostului miliardar Sam Bankman-Fried a apărut, dezvăluind o schimbare notabilă în aspectul său de la încarcerarea sa.

Reporterul independent de criptomonede Tiffany Fong a împărtășit fotografia, care a fost făcută la Centrul de Detenție Metropolitan din New York (MDC) pe 17 decembrie 2023. Aceasta este prima imagine a lui Bankman-Fried care a fost făcută publică după ce a fost condamnat pentru fraudă în august 2023.

Fotografia îl prezintă pe Bankman-Fried cu o barbă nouă și un fizic mai slăbit, stând alături de alți cinci deținuți. Tiffany Fong, care a obținut fotografia în timpul unui interviu cu un fost deținut MDC identificat doar ca „G Lock”, a remarcat pierderea semnificativă în greutate a lui Bankman-Fried și obiceiurile sale de îngrijire mai puțin frecvente de la încarcerare.

G Lock, care a avut asociere cu Bankman-Fried în timpul detenției sale, l-a descris ca fiind „ciudat de tot” dar în esență un „tip bun”.

În ciuda schimbărilor în rutina sa de îngrijire, G Lock a menționat că Bankman-Fried nu a suferit violență severă sau intimidare în timp ce se afla la MDC.

Interesant, G Lock a comentat despre reziliența lui Bankman-Fried, notând că a fost „mai gangster” decât rapperul Tekashi Six Nine, evidențiind că, spre deosebire de rapper, Bankman-Fried nu a trădat încrederea nimănui în închisoare.

Comunitatea crypto de pe X a reacționat la fotografia apărută, cu opinii variind de la îngrijorare pentru bunăstarea lui Bankman-Fried la remarci umoristice despre viața sa în închisoare și presupusele afilieri la bande.

În plus, Fong a dezvăluit că colegii de detenție a lui Bankman-Fried l-au luat în derâdere pentru relația sa anterioară cu Caroline Ellison și că Bankman-Fried și colegii săi deținuți s-au așezat împreună pentru a urmări interviul de 60 de minute cu Michael Lewis, autorul biografiei „Going Infinite: The Rise and Fall of a New Tycoon”, dedicată lui Bankman-Fried.

Exit mobile version