Shiba Inu: Nu se poate ca 1 milion de HODLeri să nu aibă dreptate… nu?!

Având în vedere că Shiba Inu a ajuns la peste un milion de holderi, înseamnă că proiectul este pregătit pentru o scalare incredibilă, chiar dacă prețul se tranzacționează cu 50% mai jos decât la ATH

Shiba Inu: Nu se poate ca 1 milion de HODLeri să nu aibă dreptate… nu?!

Damien DeShaun Evans | Adobe Stock

Shiba Inu a atins un nou prag al adopției: peste un milion de hodleri, în ciuda faptului că prețul monedei meme se tranzacționează cu 50% mai jos față de maximul pe care l-a înregistrat în 28 Octombrie.

Știrile despre creșterea la un număr atât de mare de adopteri ai monedei a energizat comunitatea Shiba Inu, din moment ce contul oficial de twitter al proiectului a postat aseară un mesaj despre acest eveniment.

În urma anunțului, prețul s-a bucurat de o creștere bruscă de aproape 20%, până la $0,000048, conform datelor furnizate de tradingview și Binance. Din cauza scăderii de astăzi, care se alinează perfect cu Black Friday în Statele Unite, prețul a pierdut toată creșterea și a ajuns să tranzacționeze noi minime. Conform Etherscan, în prezent există 1,004,000 de holderi ai monedei.

Pe lângă asta, sunt și alte elemente care se desfășoară în lumea Shiba Inu. De exemplu, Bitfinex a listat o paritate derivată SHIBUSDT, pe care utilizatorii platformei o pot tranzacționa în ce direcție doresc, fie că este vorba de long sau short.

SHIB este una dintre cele mai populare memecoins din piață, pe lângă Dogecoin. Amândouă se află în Top 15 crypto-monede, ordonate în funcție de capitalizare. Inspirat după Doge, SHIB are la rândul său multe alte proiecte care au copiat ideea, pe chain-uri diferite. În total, există peste 20 de monede alternative care au Shiba în nume.

Exit mobile version