Shiba Inu plănuiește să lanseze o monedă stabilă și un token de recompensă

TREAT, viitorul token de recompensă al metaversului Shiba Inu, va fi legat de jocul „Shiba Collectible Card Game”

AdobeStock

Dezvoltatorul principal din spatele Shiba Inu (SHIB), Shytoshi Kusama, a anunțat o nouă actualizare pentru comunitate. Acesta a prezentat planuri de a lansa o monedă stabilă pentru ecosistemul SHIB, un token de recompensă și un joc de cărți de colecție pentru metaversul său.

SHI: moneda stabilă a rețelei Shiba Inu

Kusama a spus că „dezvoltatorii independenți” creează o monedă stabilă descentralizată numită SHI, care „pare să evite problemele găsite în alte monede lunare” – o referire probabilă la prăbușirea monedei stabile TerraUSD.

Echipa speră să împărtășească mai multe informații pe măsură ce SHI se va apropia de forma sa finală, cu o lansare programată pentru sfârșitulu lui 2022, potrivit postării pe blog.

TREAT – Tokenul de recompensă

TREAT, viitorul token de recompensă al metaversului Shiba Inu, va fi legat de jocul „Shiba Collectible Card Game”. Tokenul va ajuta, de asemenea, la asigurarea echilibrului monedei stabile a lui Shiba Inu, se spune în postarea pe blog fără a descrie cum ar funcționa. Dezvoltatorii își rezervă, de asemenea, „o ofertă limitată” de TREAT pentru susținătorii timpurii ai proiectului.

Shiba Inu este a doua cea mai populară criptomonedă meme, după Dogecoin (DOGE). Aceasta a adunat o mulțime de urmăritori în timpul celui mai recent boom în crypto.

Shibarium – Soluția de nivel 2 a proiectului

Anunțul dezvoltatorului a inclus și actualizări privind progresul Shibarium – soluția de nivel 2 a proiectului, care va permite dezvoltatorilor să creeze noi aplicații pe infrastructura existentă a blockchain-ului.

Potrivit lui Kusama, proiectul a avut succes în a aduce „o mulțime de dezvoltatori noi pe care i-am întâlnit în ultimul an pentru a ne ajuta cu UX/UI și reproiectarea portalurilor noastre web pentru a completa acest proiect”.

Cu toate acestea, o dată publică de lansare beta pentru Shibarium nu a fost încă stabilită.

Spre deosebire de Dogecoin, care rulează pe propriul blockchain, Shiba Inu este un token ERC-20 construit pe Ethereum, ceea ce înseamnă că este supus și deciziilor de dezvoltare ale rețelei.

Tokenul SHIB a avut o evoluție modestă în urma știrilor, dar a crescut cu aproape 50% într-o săptămână în iunie, pe fondul speculațiilor cu privire la protocolul său Shibarium. Tokenul BONE a crescut cu 4%, iar LEASH a crescut cu 5% în ultimele 24 de ore.

SHIB: Evoluția prețului în ultimele 30 de zile
SHIB: Evoluția prețului în ultimele 30 de zile | CoinGecko

Cu o capitalizare de piață de peste 5,7 miliarde de dolari, Shiba Inu este în prezent a 14-a cea mai mare criptomonedă din lume.

Exit mobile version