Shiba Inu: Rob, șef de depozit, a devenit milionar mulțumită monedelor SHIB cumpărate în Februarie

Banii câștigați i-au permis să-și lase în urmă locul de muncă, unde era plătit cu $5,600 pe lună. Rob a înlocuit serviciul său cu discuțiile online despre proiectele pe care comunitatea Shiba plănuiește să le demareze

Mary's | Adobe Stock

Un holder care a investit mii de dolari în proiectul glumă, în Februarie 2021, a marcat o parte din profituri pentru a rămâne fără griji acasă.

Conform unui articol publicat în 4 Noiembrie de Fortune, un manager de depozit pentru supermarket, cunoscut sub numele de Rob, a investit în Shiba Inu atunci când prețul monedei se afla sub $0.0000001, cumpărând astfel 800 de miliarde de monede. În luna Mai, când prețul acesteia a beneficiat de prima creștere importantă, până la $0.00035, Rob a marcat o parte din profituri pentru a pune $500,000 deoparte, în contul său bancar.

Shiba Inu: Rob, șef de depozit, a devenit milionar mulțumită monedelor SHIB cumpărate în Februarie
Shiba Inu: evoluția din ultimele 3 luni | CoinMarketCap

Holder-ul de SHIB a păstrat suficiente monede încât să capitalizeze încă $1 milion odată cu creșterea de la finalul lunii Octombrie. Fondurile câștigate i-au permis să renunțe la locul de muncă, unde primea un salariu de $68,000 pe an, înlocuind această activitate cu îngrijirea fiului său și participarea la discuții online despre proiecte pe care comunitatea SHIB dorește să le pună în aplicare. El plănuiește să păstreze monedele rămase.

Cred foarte tare în faptul că Shiba mai are multe obiective de îndeplinit – spune Rob

Nu voi renunța niciodată la toate monedele

Fostul manager de depozit face parte dintr-o nouă generație de utilizatori crypto care ajung milionari sau miliardari, într-un mod foarte similar cu holderii de Bitcoin, care au trecut printr-un proces similar în 2017. La data editării acestui articol, prețul SHIB este $0.00006, după o creștere de 5 milioane % din Octombrie 2020 până la maximul stabilit recent.

Alți holderi care au făcut achiziții similare cu ale lui Rob, atunci când proiectul a apărut, în luna August 2020 – se bucură acum de un portofoliu în valoare de miliarde de dolari, devenind într-un an balene ale pieței crypto. În orice caz, dacă holderii mari lichidează astfel de portofolii pe piață, prețul monedei ar putea suferi o scădere majoră, precum cea din luna Mai.

În prezent, Shiba Inu se află pe locul 11 din punct de vedere al capitalizării, însumând aproape $33 de miliarde. În același timp, Dogecoin, proiectul rival al comunității SHIB, se află pe locul 9, evaluat la $34 de miliarde.

Exit mobile version