Shiba Inu scade cu 30% pe măsură ce $2,3 miliarde au fost mutate din portofelul unei balene

moxumbic | AdobeStock

În urma unei serii de tranzacții efectuate de portofelul balenei care a câștigat $1,55 miliarde dintr-o investiție de $3,400 în August anul trecut, prețul Shiba Inu a scăzut cu 30%.

Evoluția prețului Shiba Inu timp de 24 ore
Evoluția prețului Shiba Inu timp de 24 ore | CoinMarketCap

În 2 Noiembrie, balena a mutat peste 10 trilioane de Shiba Inu către patru portofele separate. Fiecare tranzacție a fost în valoare de aproximativ $586 milioane, pentru un total de aproximativ $2,3 miliarde.

Având în vedere lipsa activității portofelului de anul trecut, utilizatorii rețelelor de socializare au speculat că deținătorul cheilor private nu mai are acces la fonduri.

Vă amintiți când toată lumea se întreba dacă tipul care a transformat $8,000 dolari în $5 miliarde a pierdut cu adevărat accesul la portofel?

Se pare că nu a făcut-o și tocmai a început să mute o parte din SHIB

https://twitter.com/devchart/status/1455692819281158152

Trezirea balenei a stârnit, fără îndoială, o oarecare teamă în comunitate. Balena deține un procent atât de mare din aprovizionare încât orice lichidare ar putea provoca o scădere masivă a prețurilor.

Dacă decide să vândă aceste cantități, SHIB ar scădea cu -99,99% până la zero, a scris analistul financiar Jacob Oracle pe Twitter.

Mișcările portofelului miliardar au declanșat o presiune descendentă asupra prețului, scăzând cu 40%, față de recordul înregistrat în urmă cu șapte zile și cu 20% în ultimele 24 de ore, potrivit CoinMarketCap.

Este în viață. Cel mai bun trader din toate timpurile este în viață. Acest portofel a cumpărat SHIB în valoare de $8,000 dolari în August anul trecut. Acum valorează $5,7 miliarde. Repet: $5,7 miliarde în 400 de zile. Deține 16% din capitalizarea pieței. Ieri a împărțit $2,2 miliarde în patru portofele diferite. Incredibil.

Conform CoinMarketCap, Primele 10 portofele dețin aproape 72% din totalul monedelor Shiba Inu în circulație.

Exit mobile version