SMOLE, memecoinul Solana, debutează după airdrop şi listări pe HTX, Bitrue, XT.com și Gate.io

Lansarea SMOLE a strâns aproape 170.000 SOL în timpul presale, cea mai mare sumă pe care a adunat-o vreodată o memecoin Solana.

SMOLE, memecoinul Solana, debutează în forţă după airdrop şi listări pe HTX, Bitrue, XT.com și Gate.io | X

Puncte cheie

Ecosistemul Solana a cunoscut recent o explozie a memecoinurilor, cu unele mișcări care pot fi ușor clasificate drept nebunești.

Smole Coin (SMOLE) este un memecoin Solana de top care a reușit să atragă o comunitate puternică.

Lansarea lui SMOLE a început prin strângerea a 169.982 SOL în timpul presale-ului, cea mai mare sumă pe care a adunat-o vreodată un memecoin Solana.

Total SOL raised

Tokenul a fost listat deja pe HTX, Bitrue, XT.com, Gate.io.

Airdrop-ul tokenului SMOLE a avut loc ieri și a fost primit cu mare entuziasm de către comunitate.

În momentul redactării acestui articol, SMOLE se tranzacționează la aproximativ 0,0001480 dolari pe CoinMarketCap, în scădere cu aproximativ 35% față de ziua precedentă.

Volumul tranzacționat al monedei este de 213 milioane de dolari, cu o lichiditate totală de aproximativ 57.980.000 de dolari.

Pretul SMOLE

Creșterea inițială a lui SMOLE a creat un val masiv de care unii traderi au profitat cu succes. Tokenul ajuns recent în ecosistemul Solana a fost creat de developerul cunoscut sub numele de Dekadente.

Un trader a investit 18.460 SOL și a reușit să obțină uimitorul număr de 22,21 miliarde de tokenuri SMOLE.

În doar 15 minute, și-a vândut rezerva de SMOLE pentru impresionantele 37.446 SOL – traderul a obținut un profit uluitor de 18.986 SOL. Această reușită a atras atenția întregii comunități crypto.

Blocaje pe network-ul Solana

Mişcările masive pe care networkul Solana le-a ănregistrat recent au provocat o congestie și au întârziat distribuția tokenurilor, inclusiv airdrop-ul SMOLE.

Pentru a putea aborda această problemă, dezvoltatorul SMOLE, Dekadente, a propus o soluție strategică: lansarea inițială a tokenului, urmată de executarea distribuției gratuite odată ce condițiile din rețea se stabilizează.

Developerul a explicat decizia de a regândi tokenomics pentru a oferi o valoare mai mare comunității pe termen lung. Astfel, 100% din lichiditatea injectată (LP) va fi blocată pentru ani de zile.

Taxele generate vor fi folosite pentru a crea ferme de randament (yield farms) și a promova descentralizarea proiectului. Acest lucru se va realiza prin alocarea a mai puțin de 1% din totalul ofertei $SMOLE.

„Blocarea lichidității pentru o anumită perioadă încurajează sustenabilitatea pe termen lung a proiectului. Această strategie descurajează speculațiile pe termen scurt și îi încurajează pe deținători să se gândească la potențialul pe termen lung al proiectului și să crească încrederea în dezvoltatori.  De asemenea, în viitor, tokenurile blocate pot fi migrate către un alt exchange centralizat (CEX) sau protocol de lichiditate, dacă este necesar. Blocarea pe o durată mai lungă este în general considerată mai credibilă atât pentru dezvoltatori, cât și pentru deținători.”

HTX anunță un acord cu SMOLE

Exchange-ul HTX a anunțat un acord cu Smole Coin și și-a subliniat dedicarea față de satisfacția utilizatorilor și integritatea pieței.

Această colaborare a marcat un eveniment important pentru participanții la vânzarea privată a SMOLE și HTX a stabilit un precedent ca fiind prima bursă care a luat o astfel de poziție cu privire la rambursări.

Iată anunțul HTX:

Acest efort are ca scop sprijinirea utilizatorilor HTX care au fost afectați de vânzarea SMOLE, demonstrând angajamentul HTX pentru o platformă de tranzacționare sigură și fiabilă.

Acest acord dintre SMOLE și HTX reprezintă o mișcare a pieței cripto către interesul utilizatorilor și un serviciu pentru clienți mai bun.

Developerul SMOLE a strâns 30 de milioane de dolari pentru lansare.

Nebunia monedelor meme continuă în ecosistemul Solana, odată cu un influx masiv de noi tokenuri.

Industria crypto volatilă a dus la o explozie de popularitate pentru Solana, iar majoritatea monedelor meme de pe această platformă au scăpat de sub control.

Exit mobile version