Solana suferă o întrerupere a producției de blocuri, prețul scade 4%

Întreruperea afectează temporar rețeaua Solana, determinând o oprire a tranzacțiilor și o scădere a prețurilor

Rețeaua Solana, renumită pentru activitatea sa tranzacțională înaltă, a întâmpinat o oprire temporară marți din cauza unei „degradări a performanței”, așa cum au confirmat validatorii rețelei.

„Mainnet-Beta Solana experimentează o degradare a performanței, progresia blocurilor este în prezent oprită, inginerii de bază și validatorii investighează activ,” a declarat Laine, un validator pentru Solana, într-o postare pe X.

Pagina de stare a sistemului rețelei a fost actualizată pentru a reflecta această întrerupere, indicând o pauză în operațiunile blockchain-ului.

Conform datelor de la urmăritorii blockchain-ului Solana, ultimele blocuri au fost procesate la ora 09:52 UTC. Ca răspuns la aceste știri, valoarea tokenurilor SOL Solana a cunoscut o scădere, coborând cu peste 4% la 92 de dolari.

Solana suferă o întrerupere a producției de blocuri, prețul scade 4%

Acest incident marchează aproape un an de când rețeaua Solana a fost ultima dată în jos pentru aproape 18 ore în Februarie 2023, subliniind provocările cu care se confruntă Solana în menținerea unei funcționalități constante.

Inginerii de bază și validatorii lucrează în prezent pentru a rezolva problema și a restabili funcționalitatea completă a rețelei.

Exit mobile version