Strămoși, pe etichetă. Ce afacere românească folosește NFT-uri pentru marketing?

Gramma x Strămoși

Probabil toți românii din sfera crypto au auzit de Strămoși până acum: seria compusă din 10,000 de NFT-uri cu personaje ciudate și unice, inspirate din folclorul vibrant al României. ONG-ul @Romania a făcut posibilă crearea acestor personaje inedite, printr-un parteneriat cu echipa sibiană Elrond, care găzduiește colecția de jetoane non-fungibile pe blockchain-ul lor.

În ultimul articol dedicat Strămoșilor, vorbeam despre ce sunt, de ce aș cumpăra unul și care sunt avantajele pentru holderi, însă în articolul curent mergem puțin mai departe. Adopția Strămoșilor devine cu atât mai interesantă, cu cât prezența lor se transpune din lumea digitală – în lumea fizică. Strămoșii sunt, pe lângă o formă postmodernistă de exprimare a tradițiilor, și un mijloc de atragere a clientului care se regăsește în universul crypto.

Strămoși, pe etichetă. Ce afacere românească folosește NFT-uri pentru marketing?
Strămoșii deținuți de crypto.ro

Proiectul Gramma x Strămoși reprezintă prima colecție de vinuri din lume, care sunt îmbrăcate în NFT-uri românești.

Prin printarea Strămoșilor pe eticheta vinului și asocierea acestuia cu un personaj străvechi și colorat.

Pentru că echipa din spatele cramelor Gramma și-au dorit să integreze în povestea lor cele mai noi tehnologii, precum NFT-urile construite pe Elrond – și să contribuie astfel la evoluția unui alt proiect românesc.

De asemenea, pentru că vinul este o sursă constantă de inspirație, obiectivul Gramma este ca prin această colecție să realizeze o împletire a două elemente, care aparent vin din lumi diferite. Arta digitală face parte din viitorul vinului – iar Gramma face prin proiectul Strămoși – primii pași în această lume.

Pachete promoționale | Gramma x Strămoși

Colaborarea Strămoși x Gramma constă în realizarea unor pachete promoționale, destinate atât iubitorilor de vin sau vin spumant, care pot fi plătite folosind Elrond. Denumirile acestor pachete promoționale au fost realizate cu ajutorul unor termeni din sfera crypto trading, precum Gramma ATH, Gramma DYOR sau Gramma FOMO.

Mai mult decât atât: primele 1,000 de revendicări cu o valoare minimă de 0,1 EGLD – vor intra automat în cursa pentru câștigarea unuia din cele 5 premii puse în joc, în valoare de 1 EGLD fiecare.

Extragerea va avea loc după atingerea obiectivului iar proprietarii unui NFT Strămoși beneficiază de o reducere de 10%, care se obține la finalizarea comenzii.

Exit mobile version