Strămoși – Prima serie românească de NFT-uri, construită pe blockchain-ul Elrond

Strămoși | Elrond x @Romania

Strămoși este o colecție unică de 10,000 de NFT-uri, înregistrate pe blockchain-ul Elrond, care își propune să aducă o adopție mai mare pe rețea și să ofere proiectului @Romania oportunitatea de a construi o platformă descentralizată pentru turism.

Strămoși - Prima serie românească de NFT-uri, construită pe blockchain-ul Elrond
Strămoși | Elrond x @Romania

Ce sunt Strămoșii?

Seria aceasta de jetoane non-fungibile reprezintă o colecție de personaje ciudate și unice, inspirate din folclorul vibrant al României, care sunt conduse de creșterea continuă a rețelei Elrond. Totodată, Strămoși este prima colecție de NFT-uri oferită de Elrond, marcând astfel fuziunea dintre tehnologia blockchain și arta modernă.

Strămoși este o serie de avatare înregistrate pe blockchain, de colecție, generate din caracteristici particulare care sunt legate de personaje și tradiții românești. Considerăm că merită să vă păstrați atenția asupra celor mai rari Strămoși și să descoperiți secretele ascunse în imagini.

NFT-urile Elrond sunt ESDT-uri cu metadate suplimentare, care vor fi disponibile pe rețeaua principală în cel mai scurt timp posibil. Totuși, achiziția Strămoșilor nu este întreruptă: dumneavoastră puteți cumpăra și vinde NFT-urile Strămoși direct pe marketplace-uri, precum Trust sau Moon.

Strămoși sunt, în același timp, avatare pe care le puteți obține și păstra în portofelul Elrond. Unii investitori sunt de părere că Elrond încă se află în faza de dezvoltare, așa că avatarele Strămoși reprezintă un mijloc grozav de a arăta că faceți parte din primii utilizatori. Din cele aproape 1 milion de adrese Elrond, existente în prezent, maxim 10,000 vor putea deține un avatar Strămoși – iar acestea devin tot mai rare, odată cu trecerea timpului.

Strămoși | Elrond x @Romania

De ce aș cumpăra un Strămoș? Care sunt avantajele?

Fiind unul dintre proprietarii NFT-urilor Strămoși, înseamnă că veți avea acces la avantajele oferite de ONG-ul @Romania, și beneficiile adiacente care implică evoluția proiectului în sfera Elrond. Totodată, deveniți unul dintre primii proprietari care adoptă NFT-urile rețelei sibiene. Dar pe lângă toate acestea, proprietarul unui Strămoș are acces în DAO-ul @Romania. 

Proprietarul unui NFT va avea posibilitatea de a lua parte la procesul de luare a deciziilor pentru planurile de promovare și dezvoltare turistică, pregătite de ONG-ul @Romania. Deținând Strămoși, puteți ajunge să faceți parte dintr-un număr limitat de oameni care au un impact real asupra proiectelor viitoare.

Veți avea un loc garantat atunci când vine vorba de distribuirea jetoanelor pentru proiectele derulate pe blockchain-ul Elrond. Știm cu toții că cine se trezește de dimineață, departe ajunge – însă deținerea unui NFT Strămoși poate înlocui alarma de data aceasta, pentru că beneficiați de un loc sigur în cadrul vânzărilor.

Cine și ce este ONG-ul @Romania?

@Romania este un ONG cu sediul în București, care are ca misiune accelerarea promovării turismului din țară și dezvoltarea unor unelte pe blockchain, care descentralizează modul în care ne plănuim și rezervăm călătoriile.

Statistici ale ONG-ului @Romania
Exit mobile version