Terra Classic: Peste 15 milioane de tokenuri LUNC arse în weekend

Cea mai recentă rundă de arderi aduce numărul total de LUNC distruse la 36,1 miliarde

Terra Classic: Peste 15 milioane de tokenuri LUNC arse în weekend

Campania de ardere a Terra Classic (LUNC) continuă cu peste 15 milioane de tokenuri LUNC arse în weekend, pe fondul unei prăbușiri majore pe piața crypto care a slăbit până acum încrederea investitorilor.

Arderea totală a 15,1 milioane de tokenuri a fost rezultatul mai multor arderi în valoare totală de sute de mii de tokenuri LUNC, MEXC Global, un exchange de criptomonede situat în Seychelles, fiind responsabil de majoritatea arderilor.

69% din arderile din weekend au fost cauzate de MEXC Global

MEXC Global continuă cu arderile sale, dovadă fiind cea mai recentă ardere a 10.587.780 de tokenuri, ceea ce reprezintă 69,6% din numărul total de tokenuri arse în weekend.

MEXC Global a fost unul dintre primele exchange-uri care a susținut proiectul LUNC Burn. Potrivit informațiilor de la Terra Finder, tranzacția de ardere avea o notă goală și a avut loc pe 18 decembrie la 20:12.

În ciuda lipsei unui indiciu util care să identifice exchange-ul, tranzacția de ardere a avut loc de fapt dintr-un portofel oficial afiliat MEXC Global, conform datelor de pe platforma LUNCPenguins.

MEXC Global a anunțat planurile de a reintroduce o taxă de tranzacție spot de 1,2% în cadrul platformei în septembrie. Exchange-ul garantează ID-uri de tranzacție pentru arderile finalizate în prezent până la 1 octombrie. Datorită devotamentului său, MEXC rămâne al patrulea cel mai mare arzător LUNC cu 1.017.206.565 de tokenuri LUNC arse, pe locul doi după Binance în ceea ce privește exchange-urile participante.

Inițiativa „Burnalot”

Orice altă ardere în timpul weekendului a fost o tranzacție care a implicat mai puțin de 100.000 de tokenuri. Cele mai multe dintre ele conțin note care fac legătura cu o campanie recentă lansată sâmbătă de un influencer Terra Classic pe nume Crypto King.

Deținătorilor de LUNC li se propus să ardă cel puțin 100.000 de tokenuri pentru a-și arăta sprijinul pentru cauză. Un influencer Terra Classic a postat pe Twitter:

Numărul de tokenuri LUNC arse | luncpenguins
Numărul de tokenuri LUNC arse | luncpenguins

Nota „Burnalot”, pe care Crypto King l-a atribuit campaniei, a apărut în majoritatea tranzacțiilor efectuate în weekend și în săptămâna următoare. Aceste tranzacții costă între 99K și 150K LUNC. Deși este relativ mic ca număr, participarea continuă va afecta foarte mult oferta de active pe măsură ce programul de ardere progresează. Un total de 36,1 miliarde de monede LUNC au fost arse, dintre care 20,1 miliarde provenind de la Binance.

LUNC și problemele pieței crypto

Recentul asalt al urșilor asupra pieței crypto nu a cruțat Terra Classic, chiar și cu tot sprijinul campaniei de ardere. Scăderea pe piață a fost agravată de recenta decizie a Mazars de a nu mai colabora cu exchange-urile de criptomonede, precum și de climatul macroeconomic din Statele Unite.

Ca și în cazul altor active comune, LUNC a scăzut în valoare, la momentul publicării, se tranzacționează la 0,0001336 de dolari, după ce a scăzut cu 20% față de săptămâna precedentă.

Exit mobile version