Terra activează oficial rețeaua principală Terra 2.0

În timpul fazei de geneză, Terra va distribui 1 miliard de tokenuri

Terra: Do Kwon a confirmat lansarea noului lanț Terra 2.0

AdobeStock

Do Kwon, co-fondatorul și CEO al Terraform Labs, a confirmat relansarea noului lanț Terra, Terra 2.0, care își propune să „reînvie” ecosistemul Terra.

Planul de renaștere al lui Kwon pentru Terra include un hard fork a blockchain-ului existent și reemiterea de tokenuri LUNA pentru investitorii existenți pe baza unui snapshot.

Rețeaua principală Terra 2.0, cunoscută sub numele de Pheonix-1, a intrat în funcțiune astăzi, 28 mai, urmând programul inițial stabilit de dezvoltatorii Terra și a început să producă blocuri. Aplicațiile populare din blockchain-ul actual – care va continua ca „Terra Classic” după lansarea Terra 2.0 – se așteaptă să migreze la noul blockchain.

Un snapshot al noului blockchain a avut loc la începutul acestei săptămâni, după încheierea unui vot între validatorii rețelei cu o rată de aprobare de 65%.

După cum era planificat în propunerea inițială, care recomanda emiterea de noi tokenuri LUNA pentru investitorii existenți, Kwon a spus că utilizatorii ar trebui să poată vedea acum soldul tokenurilor LUNA nou emise.

Mai mult, investitorii care migrează prin protocolul Inter-Block Communication (IBC) trebuie să creeze un portofel cu același registru și să urmeze instrucțiunile furnizate la crearea portofelului.

Kwon a oferit și un link oficial către portal, unde utilizatorii își pot vedea soldurile portofelului Terra. 

În cadrul programului de „renaștere”, utilizatorii care au deținut anterior Terra Luna Classic (LUNC), TerraUSD Classic (USTC) și Anchor Protocol UST (aUST) sunt eligibili pentru a primi noi tokenuri.

Distribuția Airdrop-urilor

În timpul fazei de geneză, Luna va distribui 1 miliard de tokenuri. Distribuția cuprinde un pool comunitar de 30%, în timp ce restul este guvernat de staked governance. După cum a anunțat mai devreme în planul de recuperare, 10% din tokenuri sunt alocate dezvoltatorilor.

Deținătorii LUNA pre-depeg vor primi un airdrop a unui pool care deține 35% din totalul aprovizionării. Deținătorilor de AUST li se alocă 10% din totalul airdrop-urilor, în timp ce deținătorii de UST vor primi un airdrop de 15% din aprovizionare.

Cum să primiți tokenuri Terra în portofelul Terra Station

Primul pas implică crearea unui nou portofel Terra Station. Utilizatorii pot achiziționa tokenuri folosind orice schimb care acceptă Terra.

Pentru a primi tokenuri în portofel, utilizatorii își pot folosi adresa portofelului. Adresa portofelului va apărea lângă numele portofelului în partea de sus a aplicației desktop Terra Station. Odată ce acest lucru este verificat, utilizatorii pot trimite tokenuri de la exchange la adresa portofelului Terra Station.

Exchange-urile majore susțin ecosistemul TERRA

Exchange-urile de criptomonede Binance și FTX au remarcat că lucrează îndeaproape cu echipa Terra în ceea ce privește viitorul airdrop. Binance a declarat că își propune să ajute utilizatorii afectați de pe platformă, ajutând Terra cu planul de recuperare.

FTX a anunțat că va sprijini airdrops-urile și va suspenda temporar piețele LUNA și UST în timpul migrării. Pe lângă Binance și FTX, echipa Terra a spus că lucrează îndeaproape cu mai multe exchange-uri partenere care vor sprijini airdrops-urile

Pe lângă airdrops-uri, multe exchange-uri de criptomonede, cum ar fi KuCoin, și-au exprimat și susținerea pentru Terra 2.0, sprijinind migrarea, listarea și tranzacționarea noilor tokenuri Terra pe platformele lor.

Exit mobile version