Investitorii vând Terra 2.0 – LUNA 2 scade 70% în 2 zile

Investitorii par să nu aibă încredere în planul de reformare al Terra, care include lansarea blockchain-ului Terra 2.0

Investitorii vând Terra 2.0 - LUNA 2 scade 70% în 2 zile

adobestock | JustSuper

Prețul Terra (LUNA) a scăzut cu aproape 70% de la relansarea ecosistemului Terra – prin Terra 2.0 pe 28 mai.

În cadrul Planului de reformare al Terraform Labs care prevede relansarea noului blockchain Terra, Terra 2.0, care își propune să „reînvie” ecosistemul Terra, fondatorul DO KWON, a anunțat că noi tokenuri LUNA 2 sunt trimise prin airdrop investitorilor care au deținut anterior Luna Classic (LUNC), Terrausd Classic (USTC) și Anchor Protocol UST (AUST).

Planul de renaștere al lui Kwon pentru Terra a inclus un hard fork al blockchain-ului existent și reemiterea de tokenuri LUNA 2 pentru investitorii existenți pe baza unui snapshot.

Conform datelor de la Coinmarketcap, Luna a scăzut cu aproximativ 69% de la deschiderea sa de 18,87 dolari, sâmbătă, până la aproximativ 6 dolari la momentul scrierii.

În această etapă, declinul brusc pare să sugereze o relativă lipsă de încredere în noul token, mulți investitori subliniind pe Twitter că nu-și doresc aceste tokenuri fără valoare, în schimb ar dori să recâștige o mică parte din capitalul pierdut anterior și să uite definitiv de acest proiect.

https://twitter.com/0xWolff/status/1530541620940120064?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1530541620940120064%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcointelegraph.com%2Fnews%2Finvestors-dumping-on-terra-as-luna-2-tanks-70-in-two-days

Exchange-urile de criptomonede Binance și FTX au remarcat că lucrează îndeaproape cu echipa Terra în ceea ce privește viitorul airdrop. Binance a declarat că își propune să ajute utilizatorii afectați de pe platformă, ajutând Terra cu planul de recuperare.

Binance urmează să înceapă o distribuție multianuală a LUNA către utilizatorii eligibili începând cu 31 mai, oferind tokenul și spre tranzacționare prin zona sa de inovare, o zonă de tranzacționare dedicată activelor volatile și cu risc ridicat.

Unii oameni din comunitate care au prezentat planuri de a cumpăra LUNA după încheierea măcelului, cum ar fi „lurkaroundfind”, au prezis că tokenul va mai avea căderi dramatice atunci când vânzările Binance vor fi disponibile.

Aceștia au subliniat că Binance are o lichiditate de „15,7 milioane de LUNA care vor fi disponibile pentru utilizatori marți”, și au sugerat că investitorii care au folosit cel mai mult protocolul Anchor vor dori să retragă bani, deoarece nu sunt cu adevărat interesați de ecosistemul Terra.

Un influencer popular din spațiu precum Lark Davis, a remarcat că: „nu am nicio dorință de a cumpăra Luna 2.0, iar dacă voi primi tokenul ca airdrop îl voi vinde imediat”.

Exit mobile version