Tesla lansează un fluier care poate fi achiziționat doar cu Dogecoin

Cyberwhistle costă 1.000 Dogecoin - un preț pe care clienții au fost dispuși să-l plătească

Tesla lansează un fluier care poate fi achiziționat doar cu Dogecoin

Tesla lansează un fluier care poate fi achiziționat doar cu Dogecoin

Producătorul de mașini electrice Tesla lansează un fluier inspirat de linia sa futuristă Cybertruck, potrivit unui nou catalog lansat miercuri.

Numit Cyberwhistle, acest generator de zgomot futurist poate fi achiziționat doar cu Dogecoin. Pentru cei care și-au dorit încă una dintre creațiile ciudate ale lui Musk, ar putea fi nevoiți să aștepte puțin mai mult, deoarece produsul este în prezent epuizat.

Elon Musk, omul din spatele Tesla, SpaceX și alte companii tehnologice, s-a adresat pe Twitter pentru a-și încuraja urmăritorii să „sufle fluierul”. Musk se referea, desigur, la noul Cyberwhistle pe care compania îl vinde în prezent cu 1.000 de Dogecoin (aproximativ 61 de dolari).

Cât despre fluier, arată ca un mini Cybertruck. Descrierea produsului afirmă că este fabricat din oțel inoxidabil de calitate medicală și are o „funcție de atașare integrată pentru versatilitate suplimentară”. 

Tesla spune că Dogecoin este singura criptomonedă pe care o acceptă în prezent pentru anumite mărfuri. Ca și în cazul altor tranzacții cu active digitale, sumele de plată incorecte sau tipurile de active trimise la adresele lor nu vor fi inversate sau rambursate. Utilizatorii au nevoie de un portofel Dogecoin pentru a plăti produsele Tesla.

Elon Musk este un mare susținător al monedei meme, declarând anul trecut că „Dogecoin este mai bun decât Bitcoin pentru plăți”. După exemplul lui Tesla, SpaceX a început, de asemenea, să accepte Dogecoin ca plată pentru bunuri în mai.

Dogecoin, a 10-a cea mai mare criptomonedă după capitalizarea de piață, se tranzacționează la 0,06073 dolari, în creștere cu 0,27% în ultimele 24 de ore, potrivit datelor de la CoinMarketCap.

Exit mobile version