Tether (USDT) depășește 500 milioane tokenuri pe TON, pe fondul creșterii utilizării rețelei

USDT pe TON a depășit 500 de milioane tokenuri, odată cu creșterea activității pe rețea datorită popularității jocurilor bazate pe Telegram, precum Hamster Kombat

Tether (USDT) depășește 500 milioane stablecoinuri pe TON, pe fondul creșterii utilizării rețelei | Adobe Stock

Puncte cheie

Conform ultimelor rapoarte, Tether (USDT) a înregistrat o circulație netă care a depășit 500 de milioane pe The Open Network (TON).

Potrivit The Block, la data de 25 iunie, existau peste 519,2 milioane de tokenuri USDT pe rețeaua TON.

The Block
The Block

Acest lucru vine la două luni după ce Tether a lansat pe TON stablecoinul lor susținut de dolari americani, USDT, împreună cu XAUT, stablecoinul lor susținut de aur.

Pe canalul oficial de Telegram, The Open Network a anunțat că cererea pentru USDT-TON este în creștere, lucru deloc surprinzător.

Ei au continuat și au menționat că posibilitatea de a trimite dolari digitali oricui, oriunde, la fel de ușor ca trimiterea unui mesaj text, este un caz practic de utilizare din lumea reală care diferențiază USDT-TON.

Nu cu mult timp în urmă, valoarea totală blocată a blockchainului TON a depășit 600 de milioane de dolari, ceea ce reprezintă dublul valorii blocate cu trei săptămâni înainte.

Datele DeFiLlama dezvăluie că TON deține acum aproape 670 de milioane de dolari.

TON câștigă teren pe fondul popularității jocurilor precum Hamster Kombat

TON a câștigat teren anul acesta, devenind soluția preferată pentru integrarea Web3 pentru Telegram, care se pare că are acum peste 900 de milioane de utilizatori la nivel mondial.

Rapoartele dezvăluie că creșterea activității TON se datorează în mare parte popularității în creștere a jocurilor bazate pe Telegram, cum ar fi Hamster Kombat, Notcoin și altele.

Jocurile au adoptat mecanici simple care au permis utilizatorilor să câștige monede din joc care le pot aduce airdrop-uri reale de tokenuri.

Jocul Hamster Kombat (HMSTR), de exemplu, a anunțat recent 200 de milioane de utilizatori înainte de un airdrop care ar trebui să ajungă la utilizatori luna viitoare.

Jocul a atras recent atenția presei din cauza popularității sale în creștere în Iran, care l-a determinat pe Habibollah Sayyari, șeful adjunct al armatei din Iran, să își exprime îngrijorarea cu privire la influența jocului, văzându-l ca pe un instrument într-un „război soft nedorit” împotriva Iranului.

Mânată de inflația ridicată și șomaj, populația din Iran este atrasă de gameplay-ul simplu al Hamster Kombat.

Exit mobile version