Tiffany & Co. dezvăluie pandantive CryptoPunk de 51.000 de dolari

Colecția NFTiff constă din 250 de active digitale și va fi lansată pe 5 august pentru 30 ETH sau 51.000 de dolari

Tiffany & Co. dezvăluie pandantive CryptoPunk de 51.000 de dolari

Chain | Twitter

Brandul de bijuterii de lux Tiffany & Co. a anunțat vânzarea a 250 de pandantive încrustate cu diamante și pietre prețioase pentru deținătorii de NFT-uri CryptoPunks.

Colecția NFTiff constă din 250 de active digitale, iar deținătorii pot accesa un exemplu unu-la-unu al punk-ului lor sub forma unui pandantiv personalizat. Pandantivele vor fi lansate pe 5 august pentru 30 ETH sau 51.000 de dolari.

Procesul și primele exemple de pandantive au apărut la începutul lunii aprilie. De atunci, un alt exemplu fizic a apărut pe Twitter de la Deepak Thapliyal, CEO-ul companiei de infrastructură blockchain Chain, care alimentează lansarea NFTiff.

https://twitter.com/dt_chain/status/1553817138661654528

Un aspect al lansării care a stârnit interesul comunității este că CryptoPunks și compania sa-mamă, Larva Labs, nu sunt direct implicate în lansare. În schimb, lansarea este posibilă datorită proprietarilor de CryptoPunk individuali care își valorifică drepturile de proprietate intelectuală.

Fiecare deținător de CryptoPunk este limitat la maximum trei tokenuri NFTiff. Proprietatea CryptoPunk va fi verificată prin existența sa în portofelul cripto al deținătorului.

87 de atribute diferite și 159 de culori din 10.000 Punk NFT vor fi înlocuite cu cea mai asemănătoare piatră de culoare smalț. Pandantivul în sine va fi compus din aur roz sau galben de 18 kt (pe baza paletei de culori NFT) și fiecare punk va avea minimum 30 de bijuterii.

Dimensiunea va fi de aproximativ 30 mm x 20-30 mm. Livrarea versiunilor gata făcute este planificată pentru începutul anului 2023.

În timp ce răspunsul publicului larg părea să fie că 30 ETH a fost un preț mult prea mare, produsul va fi pus la dispoziție doar pentru un procent foarte mic din cei 10.000 de deținători deja exclusivi de CryptoPunk – un NFT care are în prezent un preț minim de 100.000 de dolari.

Volumul de tranzacționare al colecției CryptoPunks a crescut cu peste 2.200% în ultimele 24 de ore. Peste 1,500 de Ether au fost tranzacționate în acea perioadă, iar prețul minim al colecției a crescut cu 10%.

Cum a reușit Tiffany să folosească NFT-urile CryptoPunk?

Aceasta nu este o colaborare, ci o comercializare a anumitor Punks, posibilă din punct de vedere legal din martie, după ce creatorul Larva Labs a vândut franciza CryptoPunks către Yuga Labs, fondatorul popularei colecții Bored Ape Yacht Club.

Sub deținerea anterioară, o astfel de comercializare reprezenta o zonă oarecum gri. Cu toate acestea, conform Business Wire, Yuga Labs a stipulat transferul drepturilor de proprietate intelectuală, comerciale și exclusive de licențiere către deținătorii individuali de NFT.

Acest lucru Înseamnă că un anumit proprietar de CryptoPunk (deținător individual de NFT) deține drepturile menționate mai sus asupra Punk-ului său.

Compania de bijuterii s-a aventurat pentru prima dată în NFT-uri în martie, când a cumpărat un Okapi NFT de la artistul contemporan Tom Sachs pentru 380.000 de dolari. Tiffany & Co. a setat de atunci NFT-ul în stil rachetă ca imagine de profil pe Twitter.

De Ziua Păcălelilor, 1 aprilie, Tiffany & Co. a produs, de asemenea, TiffCoins, o lansare limitată de 400 de monede de aur de 18 karate, cu logoul companiei gravat individual pe fiecare monedă.

Exit mobile version