Tokenul HT al Huobi a scăzut cu 93% în câteva minute, revenind la fel de repede

Investitorii de criptomonede se pregătesc pentru volatilitate în timp ce token-ul HT de la Huobi înregistrează o scădere abruptă

Tokenul HT al Huobi a scăzut cu 93% în câteva minute, revenind la fel de repede

Tokenul HT al Huobi, cu o capitalizare de piață de aproximativ 630 de milioane de dolari, a înregistrat o fluctuație bruscă de preț, scăzând cu 93% pe exchange-ul Huobi înainte de a reveni rapid.

Tokenul HT, care este afiliat cu fondatorul Tron, Justin Sun, a scăzut de la 4,81 dolari la un minim de 0,31 dolari, în jurul orei 21:00 UTC, conform TradingView. Alte exchange-uri au înregistrat, de asemenea, o scădere similară a prețului.

Tokenul HT al Huobi a scăzut cu 93% în câteva minute, revenind la fel de repede
HT/USD chart | CoinMarketCap

Potrivit unui cercetător de la Kaiko, scăderea bruscă a prețului este atribuită vânzărilor în valoare de 2 milioane de dolari în cele cinci minute anterioare prăbușirii, ceea ce depășește vânzările normale pentru perechea HT-USDT, care, de obicei, se ridică la aproximativ 600.000 de dolari. Cu toate acestea, nu este clar cine se află în spatele vânzărilor și care erau motivele lor.

În urma prăbușirii, Sun a postat pe Twitter pentru a asigura investitorii că operațiunile, portofelele și infrastructura Huobi sunt în siguranță. De asemenea, el a cerut scuze pentru „lichidarea celor cu levier pe piață cauzată de câțiva utilizatori” și a promis că Huobi va crea un fond de 100 de milioane de dolari pentru a îmbunătăți lichiditatea multi-valutelor.

La ora redactării acestui articol, tokenul HT se afla la 3,70 dolari pe platforma de tranzacționare Huobi, revenind după scăderea bruscă.

Cu toate acestea, HT este încă în scădere cu aproximativ 24% în ultimele 24 de ore. Volatilitatea piețelor de criptomonede este bine cunoscută, dar această scădere și revenire rapidă a HT este notabilă chiar și într-un spațiu în care astfel de fluctuații de preț nu sunt neobișnuite.

Așa cum se întâmplă mereu, investitorii și traderii sunt sfătuiți să fie prudenți atunci când investesc în criptomonede și să își facă propriile cercetările înainte de a lua orice decizie de investiție.

Exit mobile version