Tokenurile PoliFi înregistrează pierderi înaintea dezbaterii prezidențiale de astăzi

Tokenurile PoliFi, inclusiv TRUMP, TREMP și BODEN, înregistrează pierderi înaintea dezbaterii Trump-Biden de astăzi; Bitcoin se tranzacționează peste $60.000

Tokenurile PoliFi înregistrează pierderi înaintea dezbaterii prezidențiale de astăzi

Tokenurile PoliFi înregistrează pierderi înaintea dezbaterii prezidențiale de astăzi | Adobe Stock

Puncte cheie

O dezbatere prezidențială între Donald Trump și Joe Biden va avea loc mai târziu astăzi, iar piața crypto nu prezintă mișcări ascendente înaintea acestui eveniment important.

Tokenurile PoliFi importante au înregistrat pierderi astăzi. TRUMP, care este primul token major din sectorul PoliFi, se tranzacționează la $8,39 în momentul scrierii acestui articol, în scădere cu sub 1% astăzi.

TREMP, tokenul bazat pe Solana, se tranzacționează la peste $0,70, în scădere cu 11% astăzi.

BODEN, tokenul tematic Joe Biden, se tranzacționează în prezent la peste $0,1, în scădere cu 16% astăzi.

Bitcoin a înregistrat, de asemenea, pierderi de preț și se tranzacționează în prezent la peste $60.000, în scădere cu 1% astăzi.

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

Prima dezbatere prezidențială are loc astăzi

Astăzi, prima dezbatere prezidențială va avea loc la ora 21:00 ET și va fi găzduită de CNN.

Dezbaterea va fi transmisă și pe alte rețele, inclusiv CBS și serviciul de streaming CBS News 24/7.

Conform TS Lombard, un furnizor global de cercetare independentă în strategii economice și de investiții, aceasta va aduce probabil câteva surprize pentru alegători și, în același timp, va avea potențialul de a reconfigura, dacă nu chiar de a remodela cursa electorală.

La începutul acestei săptămâni, într-o notă adresată clienților, TS Lombard a mai spus că, dacă Biden nu se descurcă bine în comparație cu rivalul său, presiunea din partea marilor donatori democrați de a-și retrage candidatura va crește.

De asemenea, Biden este acum în urmă în ceea ce privește strângerea de fonduri pentru a doua lună consecutiv.

Aceleași note au relevat că, dacă Trump „iese din tipare”, republicanii ar putea să se simtă inconfortabil, dar echipa GOP nu se va schimba, iar responsabilitatea va trece la alegerea VP-ului lui Trump pentru a stabiliza campania.

Lombard a adăugat că, în ambele cazuri, așteptările sunt reduse, iar miza este mare.

Conform unor rapoarte recente, industria crypto a făcut eforturi pentru a se asigura că și activele digitale vor fi un subiect în timpul dezbaterii, iar comentariile potențiale venite de la cei doi candidați vor aduce mai multă volatilitate pe piață.

Trump a declarat foarte clar că susține puternic industria crypto și intenționează să o păstreze în SUA. El și-a reiterat sprijinul de mai multe ori și, conform unor rapoarte recente de la Axios, ia în considerare chiar să vorbească la evenimentul Bitcoin 2024 din Nashville, Tennessee.

Pe de altă parte, Biden a fost tăcut și a cerut agențiilor federale să exploreze riscurile și oportunitățile, inclusiv un potențial debut al unui CBDC gestionat de Fed.

Ceea ce este sigur este că traderii crypto vor urmări îndeaproape dezbaterea, analizând indicii potențiale despre ceea ce ar putea însemna alegerile din noiembrie din SUA pentru Bitcoin și industria crypto în general.

Neil Roarty, analist la platforma de investiții Stocklytics, a declarat recent că consensul în rândul comunității crypto pare să fie că o victorie a lui Trump ar fi benefică pentru industrie.

Exit mobile version