Top 5 token-uri ale săptămânii trecute: PUPS, GOG, BFIC, ONG, BMX

Cele cinci tokenuri cu cele mai semnificative creșteri din ultimele șapte zile sunt PUPS, GOG, BFIC, ONG și BMX.

Top 5 token-uri ale săptămânii trecute: PUPS, GOG, BFIC, ONG, BMX | Google

Puncte cheie

Piețele crypto par să se redreseze după un weekend dificil marcat de o scădere bruscă a prețurilor din cauza unei potențiale escaladări a conflictului din Orientul Mijlociu.

Scăderea accentuată a prețurilor crypto a fost atribuită așteptărilor investitorilor cu privire la consecințele războiului. Pe măsură ce piețele se prăbușeau, pozițiile cu un grad mic de levier au fost lichidate, ceea ce a dus la o presiune descendentă asupra prețurilor.

Unii analiști au tras chiar paralele cu o tendință similară de vânzări pe care am observat-o în 2020, la debutul pandemiei, sau la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina.

Vestea bună este însă că Bitcoin a reușit să se redreseze și pare pe drumul recuperării. În momentul redactării acestui articol, BTC se tranzacționează peste $66.000, înregistrând o creștere de aproximativ 2% în ultimele 24 de ore conform CoinMarketCap.

Deoarece prețul Bitcoin dictează, de obicei, tendința pieței în ansamblu, iată mai jos primele cinci tokenuri cu cele mai mari creșteri din ultima săptămână. Aceste monede au înregistrat creșteri impresionante ale prețurilor, indiferent de volatilitatea ridicată a pieței.

Top 5 tokenuri ale săptămânii trecute

Iată primele cinci tokenuri care au înregistrat creșteri impresionante ale prețurilor în ultimele șapte zile:

PUPS (Ordinals)

PUPS se tranzacționează acum la $68, iar tokenul a crescut cu peste 94% în ultimele șapte zile pe CoinMarketCap. Capitalizarea totală de piață a PUPS depășește 531 de milioane de dolari.

Pretul PUPS
Pretul PUPS

Așa cum am menționat recent, prețul PUPS a crescut semnificativ pe fondul entuziasmului puternic pentru halvingul Bitcoin, eveniment programat pentru 20 aprilie. Această dată va marca și începutul protocolului Runes.

PUPS utilizează protocolul Ordinals pe Bitcoin, iar popularitatea crescândă a Bitcoin Ordinals în aceste zile se reflectă și în prețul său.

Ordinals reprezintă o modalitate de a încorpora date în blockchainul Bitcoin prin înscrierea referințelor la arta digitală în tranzacții mici bazate pe Bitcoin.

Guild of Guardians (GOG)

GOG se tranzacționează în prezent la $0.24, tokenul înregistrând o creștere de peste 80% în ultimele șapte zile, conform datelor de pe CoinMarketCap.

Pretul GOG

GOG are o capitalizare totală de piață de aproape 135 de milioane de dolari.

Guild of Guardians (GOG) este un RPG multiplayer fantasy-action bazat pe Immutable X.

Obiectivul jocului este să devină cel mai popular RPG din lume, unde jucătorii pot aduna un set de Gardieni și pot câștiga recompense în acest proces.

Combinând un gameplay distractiv, accesibil pe mobil, cu mecanisme play-to-earn, Guild of Guardians își propune să construiască o economie captivantă în cadrul jocului în care jucătorii să fie motivați să participe.

GOG este moneda din joc a lui Guild of Guardians și este utilizată pentru următoarele scopuri:

Oferta totală de GOG este de 1 miliard.

Blockchain Foundation for Innovation and Collaboration (BFIC)

Tokenul BFIC se tranzacționează în prezent la $14.39 și a înregistrat o creștere de aproximativ 39% în ultimele șapte zile conform datelor de pe CoinMarketCap. BFIC are o capitalizare totală de piață de aproximativ 150 de milioane de dolari.

Pretul BFIC

Blockchain Foundation for Innovation & Collaboration (BFIC) deține blockchain-ul BFIC, iar moneda nativă a acestuia este tokenul BFIC.

Rețeaua blockchain BFIC funcționează pe baza protocolului Proof-of-Authority (PoA) și dispune de un ecosistem inovator și universal. Acesta cuprinde module descentralizate din diverse industrii, precum entertainment, sport, gaming, e-commerce, turism și multe altele.

Pentru a rezolva problemele de scalabilitate, evaluare a recompenselor și calcule întâmpinate de protocoalele PoS și PoW, fundația a dezvoltat și brevetat protocolul de consens Proof-of-Contribution (PoC).

Ontology Gas (ONG)

ONG se tranzacționează în prezent la $0.55, iar tokenul a înregistrat o creștere de peste 30% în ultimele șapte zile pe CoinMarketCap. Capitalizarea totală de piață a ONG este de aproximativ 207 milioane de dolari.

Pretul ONG

Ontology este un blockchain open-source performant, specializat pe identitate digitală și date.

Infrastructura sa acceptă o colaborare robustă între blockchain-uri și scalabilitate Layer 2, oferind companiilor flexibilitatea de a proiecta un blockchain care să le răspundă nevoilor.

Cu un set de protocoale descentralizate de identitate și partajare a datelor pentru a îmbunătăți viteza, securitatea și încrederea, caracteristicile Ontology includ ONT ID, o aplicație mobilă de identificare digitală și DID utilizată în întreg ecosistemul, și DDXF, un cadru descentralizat de schimb de date și colaborare.

Ontology adoptă un model dual-token, cu ambele tokenuri, ONT și ONG, fiind tokenuri utilitare. Ontology separă ONT și ONG pentru a atenua riscul fluctuațiilor turbulente ale valorii native a „activului” pe taxa de gaz.

BitMart Token (BMX)

Prețul lui BMX este acum de $0.37, iar tokenul a înregistrat o creștere de aproape 29% în ultimele șapte zile conform datelor de pe CoinMarketCap. Capitalizarea totală de piață a BMX este de aproximativ 123 de milioane de dolari.

Pretul BMX

BitMart Token (BMX) este o criptomonedă creată de exchange-ul BitMart. BMX rulează nativ pe blockchain-ul Ethereum și respectă standardul ERC-20. Tokenul are o ofertă totală de 1 miliard.

BitMart are planuri să utilizeze 20% din profitul trimestrial pentru a răscumpăra și a arde tokenuri BMX, până când jumătate din oferta totală este eliminată din circulație.

Aceștia sunt cei mai mari cinci câștigători ai săptămânii trecute. Piețele crypto se așteaptă la o volatilitate ridicată în contextul unei situații geo-politice tensionate și cu doar 4 zile înainte de halvingul Bitcoin, programat pentru 20 aprilie.

Pe de altă parte, industria crypto a primit vești optimiste din Asia, Hong Kong anunțând recent aprobarea primului lot de ETF-uri Bitcoin și Ethereum.

Exit mobile version