Twitter: utilizatorii pot lăsa unii altora cadouri în Bitcoin direct pe platformă

Trimiterea unui bacșiș în Bitcoin, utilizatorilor de pe twitter, este disponibilă prin aplicația Strike, care folosește Lightning Network - sau prin intermediul unei adrese BTC, care poate fi adăugată în profil

Twitter: utilizatorii pot lăsa unii altora cadouri în Bitcoin direct pe platformă

Aleksei | Adobe Stock

Twitter, gigantul american de social media, va permite trimiterea unui cadou către conturile favorite ale utilizatorilor, direct pe platformă.

Într-un anunț postat pe blogul lor, Esther Crawford a spus că această facilitate va fi disponibilă pentru toți utilizatorii de iOS la nivel global și că platforma plănuiește să facă disponibilă opțiunea și pentru utilizatorii de Android în săptămânile următoare. Această opțiune le va permite utilizatorilor să-și lege profilul de o aplicație terță de procesare a plăților, precum Cash App, Patreon, Venmo, Chipper, Bandcamp, Razorpay, GoFundMe, PicPay sau Wealthsimple Cash – în funcție de regiunea din care provin – direct în biografia profilului sau în mesajele pe care le postează pe twitter.

Ne dorim ca toți utilizatorii platformei să aibă acces la modalități de a fi plătiți – a transmis Crawford

Activele digitale care încurajează un număr mai mare de oameni să participe la dezvoltarea economiei și să își trimită unii altora bani peste graniță cât mai ușor – ne ajută să ajungem unde ne-am propus

Pe lângă serviciile de plată care pot fi legate de profil, twitter tips sunt disponibile și prin Bitcoin Lightning Network, folosind aplicația Strike sau adăugând adresa BTC direct în biografia profilului.

Twitter nu percepe nicio taxă – conform lui Crawford

În trecut, Jack Dorsey, CEO-ul companiei, a dat de înțeles că un astfel de serviciu avea să fie anunțat la un moment dat, atunci când a confirmat faptul că un concept de tip jar (pușculiță) se afla în dezvoltare. Acesta este menit să le ofere utilizatorilor posibilitatea de a răsplăti creatorii de conținut pe care îi apreciază . De asemenea, Dorsey a discutat și posibilitatea pentru Square de a construi un exchange descentralizat pentru Bitcoin.

Exit mobile version