Un trader câștigă 240.000 de dolari în doar două zile tranzacționând $WSB

Un trader câștigă 240,000 de dolari în 15 minute cu $WSB, dar riscă alți 476,000 de dolari din cauza presupusului scandal de rug pull - Iată ce trebuie să știi!

WSB Coin, o criptomonedă legată de comunitatea WallStreetBets, a avut o călătorie tumultuoasă în ultimul timp.

Deși investitorii timpurii au obținut profituri semnificative, recentele acuzații de rug pull (o frauda caracterizata prin retragerea rapida si ilegala a fondurilor) de către unul dintre fondatorii proiectului au afectat reputația tokenului.

Profitul rapid al unui trader

Inițial, platforma de analiză blockchain Lookonchain a distribuit o relatare interesantă despre un trader crypto care a tranzacționat rapid WallStreetBets ($WSB) și a obținut profituri semnificative.

Conform contului de Twitter al Lookonchain, traderul a descoperit $WSB la doar 6 minute după ce acesta a fost listat.

Inițial, traderul a cumpărat 1,9 miliarde de tokenuri $WSB pentru 6 Ether și a vândut 500 de milioane de tokenuri $WSB pentru 38 Ether la doar 15 minute după aceea. Apoi, traderul a reinvestit achiziționând 608 milioane de tokenuri $WSB pentru 24 Ether, pentru a vinde ulterior 613,4 milioane de tokenuri pentru 123 Ether.

În total, traderul a obținut un profit impresionant de 131 Ether (240.000 de dolari) din aceste tranzacții, în doar 2 zile.

În prezent, traderul deține încă 1,4 trilioane de tokenuri $WSB, în timp ce comunitatea crypto așteaptă să vadă cum va evolua valoarea acestui token. Acestă experiență a traderului a generat interes și speculații cu privire la viitorul tokenului $WSB pe piață.

Scăderea cu 86% a prețului WSB coin ridică suspiciuni de rug pull

Prețul WSB Coin a suferit o cădere puternică cu 86%, fapt ce a adus lumina acuzațiilor de rug pull către unul dintre fondatorii proiectului.

Un trader câștigă 240.000 de dolari în doar două zile tranzacționând $WSB
Graficul WSB Coin la USD | CoinMarketCap

Au apărut acuzații că fondatorul proiectului, ZJZ.eth, a executat un „rug pull” prin vânzarea bruscă a unei mari părți din rezerva echipei WSB pentru suma de 635.000 de dolari (334 ETH). Evenimentul a generat îngrijorare semnificativă în cadrul comunității de crypto.

PeckShield, o companie de securitate blockchain și alți analiști, au raportat că tokenul a fost vândut pentru ETH. Scăderea prețului a urmat ascensiunea anterioară a WSB Coin, unde acesta crescuse cu aproximativ 320% într-o singură zi, atrăgând numeroși investitori.

Recentele postări de pe Twitter a lui ZachXBT, un utilizator cu aproape 350k de urmăritori, și a lui WSBMod, un fost moderator al subreddit-ului WallStreetBets, evidențiază îngrijorarea comunității cu privire la presupusul rug pull. WSBMod a amenințat că va depune o plângere la poliție și FBI dacă fondatorul, ZJZ.eth, nu ia legătura cu el.

 

Proiectul WSB Coin s-a promovat drept „moneda oficială” a comunității WallStreetBets, folosind imaginea și identitatea acesteia în scopuri de marketing. Proiectul a pretins că va aloca 10% din aprovizionarea cu $WSB ca trezorerie pentru subreddit-ul r/wallstreetbets și 5% din tokenuri pentru moderatorii actuali ai subreddit-ului.

Exit mobile version