Unizen (ZCX) creşte cu peste 40% în 24 de ore, după lansarea aplicației mobile DeFi

Prețul tokenului ZCX a crescut cu peste 40% în 24 de ore, după ce proiectul și-a lansat aplicația mobilă DeFi, Unizen.io.

Unizen (ZCX) creşte cu peste 40% în 24 de ore, după lansarea aplicației mobile DeFi | X

Puncte cheie:

Unizen a anunțat lansarea aplicației mobile DeFi numită Unizen.io prin intermediul contului de X.

UnizeNews postează următorul mesaj:

Așteptarea a luat sfârșit, iar comunitatea Unizen celebrează lansarea aplicației Unizen.io prin care utilizatorii pot accesa aproape orice monedă pe care doresc să o schimbe.

Conform echipei Unizen, utilizatorii vor beneficia de cele mai bune return-uri, acoperind 10 blockchain-uri și 167 DEX-uri, iar toate acestea se vor desfășura într-un mod complet descentralizat, direct de pe telefoanele mobile.

Prețul ZCX explodează în ultimele 24 de ore

Succesul aplicației mobile Unizen se reflectă în prețul ZCX (tokenul nativ al Unizen), care a crescut cu aproximativ 40% în ultimele 24 de ore.

La momentul redactării acestui articol, ZCX se tranzacționează în verde pe CoinMarketCap la $0.36, înregistrând o creștere de 42% în ultimele 24 de ore.

Traiectorie pret ZCX
Traiectorie pret ZCX

Ce este Unizen.io?

Unizen funcționează ca un sistem de operare pentru DeFi, având ca scop furnizarea unei experiențe coerente utilizatorilor atunci când interacționează cu diverse aplicații web3 și active digitale, indiferent de tehnologia specifică blockchain utilizată.

Proiectul permite utilizatorilor să schimbe active prin intermediul mai multor blockchain-uri folosing protocolul de interoperabilitate Unizen.

Elemente importante privind utilitatea tokenului ZCX:

Cele mai importante PRO-uri ale Unizen, conform informațiilor publicate de echipa proiectului, sunt următoarele:

Comunitatea Unizen a primit cu entuziasm lansarea aplicației mobile DeFi, iar acest lucru se reflectă în prețul ZCX, care continuă să crească.

Exit mobile version