Ethereum: Vitalik Buterin ajunge în Time Top100 personalități din 2021

Alte personalități marcante de pe listă sunt prințul Harry, cântăreața Billie Eilish sau olimpica Simone Biles

Tim | Adobe Stock

Time magazine l-a numit pe co-fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, unul dintre cei mai influenți oameni din acest an, împreună cu muzicieni, lideri mondiali sau activiști globali.

Co-fondatorul Ethereum a ajuns pe lista Time a inovatorilor din 2021, alături de CEO-ul Nvidia Jensen Huang, CEO-ul Tesla – și susținătorul public al DogecoinElon Musk. Pe profilul său public, co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian a citat rolul lui Buterin în construirea rețelei Ethereum până la o capitalizare de piață de peste 400 de miliarde de dolari. Vitalik Buterin a avut un rol definitoriu în susținerea dezvoltării aplicațiilor descentralizate și a jetoanelor non-fungibile.

Nicio persoană nu ar fi putut să se gândească de la început la toate utilizările Ethereum, dar a fost nevoie de cineva să dea startul ideilor – a spus Ohanian

De acolo, o nouă lume s-a deschis și a dat naștere unor noi modalități de a dezvolta tehnologia blockchain

Revista legendară Time a devenit tot mai deschisă către lumea crypto și personalitățile din acest domeniu, cât și la acceptarea crypto-monedelor în propria afacere. În Martie, un reprezentant al Time a declarat că vor căuta un director financiar care este confortabil cu Bitcoin și crypto-valutele. Time magazine a și scos deja la licitație trei NFT-uri inspirate din copertele revistei.

Ethereum: Vitalik Buterin este una dintre cele mai importante 100 personalități din 2021 conform revistei Time
Coperțile revistei Time care au fost transformate în NFT-uri

În luna următoare, revista a integrat și mai mult crypto-monedele în afacerea sa, anunțând că va accepta plăți în crypto pentru abonamentele digitale. În plus, ca parte a unui parteneriat cu fondul de investiții Grayscale, au declarat că dețin Bitcoin deja – primit ca plată pentru o serie de videoclipuri educaționale.

Time acceptă plata în crypto-monede

Time este doar la începutul planurilor legate de ceea ce vrem să facem în domeniul crypto-valutelor, a declarat președintele Keith Grossman într-un interviu din 13 Septembrie

Prima publicație a revistei datează din 1923 – compania este considerată ca o instituție importantă în Statele Unite, fiindcă este responsabilă cu analizele și crearea profilurilor celor mai influente personalități și companii. Time raportează că are 20 de milioane de abonați săptămânal, din întreaga lume.

Exit mobile version