XRP atinge, pentru scurt timp, $50 pe Gemini

Această creștere a fost de scurtă durată, cu prețurile stabilizându-se în câteva minute

Pe platforma de tranzacționare de criptomonede Gemini, prețul XRP a cunoscut o creștere accentuată, atingând suma de $50 joi seara. Această creștere a crescut momentan valoarea totală a XRP semnificativ.

XRP atinge, pentru scurt timp, $50 pe Gemini

Cu toate acestea, această creștere a fost de scurtă durată, cu prețurile stabilizându-se în câteva minute. Această fluctuație se datorează în mare parte disponibilității limitate a tokenurilor XRP pe Gemini, în urma relistării sale recente. Se crede că o comandă de cumpărare mare ar fi putut cauza această creștere bruscă.

Pentru o perioadă scurtă, prețul XRP pe Gemini a fost mai mare decât pe alte platforme de tranzacționare. Unii analiști cred că un vânzător ar fi putut stabili un preț nerealist de $50 pentru XRP, și un cumpărător l-a acceptat din greșeală.

Comparând lichiditatea de pe Gemini cu cea de pe Binance, o altă platforă de tranzacționare majoră, este evident că schimbările de preț pentru XRP sunt mai sensibile pe Gemini.

Mai exact, o tranzacție de $37,000 poate modifica prețul cu 2% pe Gemini, în timp ce o tranzacție masivă de $2,2 milioane este necesară pentru a obține același efect pe Binance.

Reintroducerea XRP pe Gemini a urmat unei decizii judecătorești care a absolvit Ripple Labs (compania asociată cu XRP) de anumite acuzații. Compania fusese anterior criticată pentru vânzarea de XRP în SUA fără aprobările necesare.

În prezent, XRP se tranzacționează la un preț mai consistent de $0,63.

Exit mobile version