Yuga Labs formează consiliul comunitar BAYC pentru a crește prezenta în web3

Consiliul include șapte membri, descriși ca „membri proactivi de lungă durată ai comunității

Yuga Labs formează consiliul comunitar BAYC pentru a crește prezenta în web3

Yuga Labs formează consiliul comunitar BAYC pentru a crește prezenta în web3

Yuga Labs, creatorul colecției NFT Bored Ape Yacht Club, a format un consiliu comunitar cu cei mai importanți colecționari de NFT-uri BAYC pentru a ajuta la creșterea prezenței lor în web3, a anunțat compania într-o postare pe blog.

Yuga a spus că membrii consiliului – descriși ca „membri proactivi de lungă durată ai comunității” – se vor concentra pe colectarea și gestionarea feedback-ului comunității și pe eforturi filantropice.

Una dintre sarcinile principale ale acestui consiliu este promovarea inițiativei Web3 în comunitatea Bored Ape. Yuga a menționat oferte de afaceri, conferințe și evenimente caritabile ca unele dintre posibilele cazuri de utilizare pe care consiliul le promovează.

„Acest consiliu a fost creat pentru a reprezenta întregul club și pentru a oferi noi perspective”, se arată în postarea de pe blog. „Consiliul și viitoarele consilii pun în aplicare un proces mai formal, eficient și mai consistent pentru ca conducerea Yuga să obțină feedback și sugestii continue ale comunității”.

Consiliul include șapte membri – Josh Ong, Sera, Laura Rod, 0xEthan, 0xWave, Negi și Peter Fang – toți antreprenori Web3 și proprietari de multă vreme ai BAYC. Yuga spune că consiliul va crește în timp.

Compania a spus că dorește, de asemenea, să mențină consiliul „autonom”, ceea ce înseamnă că nu este guvernat de startup-ul de mai multe miliarde de dolari. Membrii sunt încurajați să aducă și să-și prezinte propriile idei pentru inițiativele viitoare.

Yuga Labs a tachinat, de asemenea, că ar putea lansa în curând consilii comunitare pentru celelalte proiecte NFT ale sale, inclusiv CryptoPunks, Meebits și Otherside.

În ultima perioadă, Yuga Labs este acuzată de promovarea subiectelor controversate în colecția BAYC. În iunie, un cunoscut youtuber a susținut că NFT-urile BAYC descriu caricaturi rasiste, , comparând simbolurile și limbajul folosit de Yuga Labs în seria BAYC cu cele folosite de naziști. Videoclipul a strâns de atunci peste 1,8 milioane de vizualizări.

De asemenea, grupul de „hacktiviști” Anonymous a lansat un videoclip în care acuză BAYC de promovarea numeroaselor subiecte controversate, cum ar fi nazismul, rasismul, simianizarea și pedofilia.

Exit mobile version