Bitcoin revine la 39.000 de dolari. Care sunt nivelurile cheie de urmărit?

Bitcoin începe în sfârșit să vadă o volatilitate pozitivă binevenită. Prețul activului a crescut ușor.

Datele colectate de TradingView arată că Bitcoin a crescut rapid, ajungând la 39.000 de dolari înainte de consolidare. Prețul activului a avut o revenire constantă, crescând cu aproape 7% față de minimele din 22 februarie.

Bitcoin: Evoluția prețului
Bitcoin: Evoluția prețului | TradingView

„Se pare că nu va exista o mică retragere, ci dimpotrivă este în creștere. Structura nu se schimbă prea mult, nivelul cheie rămâne la 40.000 de dolari”, a explicat pe Twitter traderul Crypto Ed.

Anterior, Crypto Ed a avertizat că orice creștere la 40.000 de dolari ar putea fi o simplă revenire, urmată de o corecție și mai profundă decât cea observată în această săptămână.

Rezistență puternică pentru Bitcoin la nivelul de 39.600 de dolari

Între timp, analistul Matthew Hyland a spus că nivelurile cheie de suport sunt acum la 36.300 de dolari și 33.000 de dolari. În opinia sa, 39.600 de dolari reprezintă zona de rezistență, așa cum era la începutul lunii februarie.

Cu toate acestea, după minimele din 22 februarie, Material Indicators a identificat o creștere a numărului de cumpărători după câteva zile de indecizie:

„Cumpărătorii de pe piață s-au trezit în sfârșit și au început să apese butonul verde. Am marcat un alt FireChart pentru a vă ajuta să interpretați mișcările zilnice”.

Între timp, o privire asupra ordinelor de cumpărare și vânzare a exchange-ului Binance arată că Bitcoin a început să se confrunte cu o bandă de rezistență importantă.

Binance: Ordinele de cumpărare și vânzare | Material Indicators

Altcoins în creștere, începe un nou altseason?

Miercuri a fost o zi bună și pentru altcoins – principalele altcoins au învins Bitcoin în ceea ce privește performanța în ultimele 24 de ore.

Ethereum a crescut cu 6,1% la 2.700 de dolari. Multe alte criptomonede din Top 10 au înregistrat mișcări similare.

Ethereum: Evoluția prețului | TradingView

În fruntea clasamentului zilnic de performanță se află Terra (LUNA), în creștere cu 14% față de marți. Avalanche a crescut cu 11,8% iar Cardano cu 9,7%.

Mulți din comunitate au început chiar să discute despre un potențial nou „altseason”.

Exit mobile version