Bitcoin a împlinit un an de când valorează peste $10,000

În timp ce atenția investitorilor se îndreaptă către pragul de $100,000, puțin își aduc aminte că BTCUSD împlinește 365 de zile de când valorează peste $10K

Ink Drop | Adobe Stock

Bitcoin s-a tranzacționat peste $10,000 timp de un întreg an, pe măsură ce așteptările investitorilor sunt ca activul să atingă $100,000 până la sfârșitul anului.

În timp ce holderii așteaptă cu nerăbdare noi maxime, acțiunea prețului BTC sărbătorește una dintre multe aniversări care urmează să le aibă.

Bitcoin împlinește un an de când are 5 numere

Ieri, 15 Septembrie, BTCUSD a împlinit oficial 365 de zile de când se tranzacționează de la 5 numere în sus.

În urmă cu un an, în 9 Septembrie 2020, activul digital principal al sferei crypto avea să părăsească pragul de $10,000, fără să-l mai viziteze vreodată de atunci.

Bitcoin a împlinit un an de când valorează peste $10,000
BTCUSD, timeframe de o zi | Coinbase

O lună mai târziu, prețul se tranzacționa doar cu $1,000 mai sus, dar derulând repede timpul înainte, până în Q4 2020 – situația arăta cu totul și cu totul diferit: Bitcoin se tranzacționa la $28,000.

Această transformare este așteptată de investitori și pe parcursul anului curent. După cum am raportat în luna Iulie și conform modelului Stock-to-Flow, elaborat de PlanB – prețul BTCUSD va tranzacționa cel puțin $135,000 până în 1 Ianuarie 2022.

Chiar și sferele financiare tradiționale s-au întors asupra conceptului de continuare bullish, îndeosebi luna aceasta prin Standard Chartered, care a prezis un top ciclic la $100,000, anul acesta.

Făcând un pas înapoi pentru a privi perspectiva macro, predicțiile se lărgesc și mai mult. Cathie Wood, fondatorul și CEO-ul Ark Invest, este de părere că Bitcoin va tranzacționa $500,000 până în 2026.

Bitcoin Profitable Days | bybt.com

Ținând cont de faptul că zilele profitabile constituie 99,9% din existența Bitcoin, puține perspective bearish s-au făcut auzite în cercurile crypto, la cinci luni după stabilirea ultimului All Time High.

Bitcoin: HODL Waves | Glassnode

În ciuda unui declin de 50% care a avut loc în luna Mai, o creștere puternică s-a putut observa odată ce minimul de la $29,000 a fost stabilit 2 luni mai târziu […] După care am avut încă o scădere abruptă săptămâna trecută. Cu toate acestea, se pare că pe holderi nu-i interesează – a descris Glassnode, firma de analiză on-chain în ultimul lor newsletter săptămânal

După cum am evidențiat în urmă cu câteva zile, holderii pe termen lung dețin în prezent cel mai mare supply din toate timpurile, îndeosebi de când Bull Market-ul a început, în Octombrie 2020. Pe de altă parte, rezervele de monede BTC de pe exchange-uri, sunt la cel mai scăzut nivel din Februarie 2018.

Exit mobile version