Akash Network (AKT) crește peste 50% după listarea pe Upbit

Akash Network (AKT), o rețea de cloud computing descentralizată, a crescut cu 50% după ce a fost listată pe exchange-ul sud-coreean Upbit.

Akash Network (AKT) crește peste 50% după listarea pe Upbit

Akash Network (AKT) crește peste 50% după listarea pe Upbit | Google

Puncte cheie

Tokenul AKT al Akash Network (AKT) a înregistrat o creștere bruscă și semnificativă de peste 50% din valoarea sa. Această explozie a prețului a venit în urma anunțului exchange-ului crypto Upbit privind listarea tokenului.

Mai devreme, AKT se tranzacționa la circa 6 dolari, cu o creștere de aproximativ 50% în ultimele 24 de ore conform CoinMarketCap. Capitalizarea de piață a AKT depășește 1,4 miliarde de dolari.

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

Upbit este cel mai mare exchange de criptomonede din Coreea de Sud în ceea ce privește volumul tranzacțiilor, iar anunțul listării a declanșat o creștere impresionantă a prețului tokenului.

Echipa din spatele Akash Network a anunțat pe X că tokenul este disponibil pentru tranzacționare pe Upbit pe piețele KRW, BTC și USDT.

În anunțul lor oficial, Upbit a dezvăluit o întârziere de aproximativ o oră pentru activarea suportului pentru piața AKT. Mai devreme astăzi, exchange-ul a anunțat lansarea serviciilor de depunere și retragere pentru AKT.

Akash Network a anunțat recent Summit-ul Akash, care se va concentra pe spațiul descentralizat al inteligenței artificiale (AI).

Evenimentul va avea loc pe 28 mai la Austin, Texas.

Akash Network se integrează perfect în tendința DePIN mai largă, care a cunoscut recent un interes crescut din partea firmelor de capital de risc (VC).

Ultimele rapoarte menționează că Anand Iyer, fondatorul Canonical Crypto, o firmă de capital de risc axată pe stadii incipiente, a declarat că asistă la înflorirea utilității reale a hardware-ului descentralizat, pe măsură ce nevoile de procesare pentru inteligența artificială (AI) cresc.

Ce este Akash Network?

Akash Network este un Supercloud care conduce o schimbare de paradigmă în cloud computing, perturbând serviciile cloud convenționale și deschizând drumul către o revoluție în accesul la resurse cloud esențiale.

Valorificând puterea tehnologiei blockchain, Akash Network a dezvoltat o piață descentralizată open-source pentru cloud computing, promițând să ofere un nivel fără precedent de viteză, eficiență și accesibilitate.

Această inovație este destinată să transforme modul în care utilizatorii percep și utilizează serviciile cloud, potrivit echipei din spatele proiectului.

Pe site-ul oficial, echipa din spatele proiectului subliniază faptul că acesta este construit special pentru utilitate publică.

Exit mobile version