Binance elimină 6 perechi de tranzacţionare spot pe 12 aprilie

Binance elimină pe 12 aprilie următoarele perechi de tranzacţionare spot: BAKE/BNB, ID/TUSD, MBOX/BNB, OP/TUSD, RDNT/TUSD, UNI/BNB

Binance elimină 6 perechi Spot Trading pe 12 Aprilie

Binance elimină 6 perechi Spot Trading pe 12 Aprilie | Google

Puncte cheie

Printr-un anunț oficial, Binance a dezvăluit decizia de a delista unele perechi importante de tranzacţionare spot, începând cu data de 12 aprilie, la ora 3:00 UTC.

Perechile vizate sunt: BAKE/BNB, ID/TUSD, MBOX/BNB, OP/TUSD, RDNT/TUSD, UNI/BNB.

Binance va elimina perechile de tranzacţionare spot menționate, cu scopul de a-și proteja utilizatorii și de a menține o piață de tranzacționare de înaltă calitate.

Exchange-ul efectuează periodic revizuiri ale tuturor perechilor de tranzacţionare spot listate și poate elimina din listă pe cele selectate din cauza unor factori multipli, inclusiv lichiditate scăzută și volum de tranzacționare redus.

În anunț, Binance subliniază faptul că eliminarea din listă a unei perechi de tranzacţionare spot nu afectează disponibilitatea tokenurilor pe Binance Spot.

Exchange-ul menționează că utilizatorii vor putea în continuare să tranzacționeze activul de bază și activul de cotare al perechii de tranzacţionare spot pe alte perechi disponibile pe Binance.

De asemenea, Binance a anunțat că va înceta serviciile „Spot Trading Bots” pentru perechile menționate mai sus, acolo unde este cazul.

Utilizatorilor li se recomandă să actualizeze și/sau să anuleze roboții lor de tranzacţionare spot înainte de încetarea serviciilor pentru a evita potențiale pierderi.

Binance în lumina reflectoarelor după listarea Saga (SAGA)

Binance a listat Saga (SAGA) în urma unui anunț oficial în care a informat despre decizia de a devansa ora de începere a tranzacționării pentru token.

Startul tranzacționării fusese programat inițial pentru 9 aprilie, ora 14:00 UTC, însă exchange-ul a decis să îl avanseze la ora 08:00 UTC.

Saga este un proiect crypto lansat pe Launchpool-ul Binance pe 5 aprilie 2024, care permite dezvoltatorilor să construiască blockchainuri personalizate pentru aplicațiile lor.

SAGA este cel de-al 51-lea proiect din Binance Launchpool, iar proiectul a reușit să atragă o atenție enormă în comunitatea crypto, devenind cel mai mare launchpool din istoria Binance.

SAGA se tranzacționează acum la 6,20 dolari pe CoinMarketCap și are o capitalizare totală a pieței de aproximativ $557 milioane.

De asemenea, recent, Binance a anunțat că integrarea a încă 35 de dApp-uri în portofelul Binance Web3 este acum finalizată.

Exit mobile version