Binance listează Saga (SAGA); Saga Mainnet este live

Binance tocmai a listat Saga (SAGA), iar tranzacționarea începe oficial.

Binance listează Saga (SAGA); Saga Mainnet este live

Binance listează Saga (SAGA); Saga Mainnet este live | Google

Puncte cheie

Binance tocmai a listat Saga (SAGA), iar tranzacționarea începe oficial.

Zilele trecute, Binance a publicat un anunț oficial prin care a informat că a decis să avanseze ora de începere a tranzacționării pentru Saga (SAGA).

Ora inițială de începere a tranzacționării era stabilită pentru 9 aprilie, ora 14:00 UTC, iar exchange-ul a decis să o avanseze pentru astăzi, la ora 08:00 UTC.

SAGA este cel de-al 51-lea proiect de pe Binance Launchpool. Utilizatorii puteau să stakeze BNB și FDUSD pentru a acumula tokenuri SAGA înainte de listare.

Binance a listat SAGA cu cinci perechi de tranzacționare: SAGA/BTC, SAGA/USDT, SAGA/BNB, SAGA/FDUSD și SAGA/TRY.

Mainnet-ul Saga este live:

Lansarea tokenului SAGA vine după o campanie record pe Binance

Cu peste 13 miliarde de dolari staked în mai puțin de o zi, launchpool-ul SAGA a fost cel mai mare din istoria Binance.

Saptamana trecuta, echipa Saga a publicat pe contul lor de X și anunțul privind ultima cohortă de inovatori Saga înainte de lansarea rețelei principale.

Se pare că peste 350 de proiecte s-au alăturat programului, iar echipa și-a exprimat recunoștința față de dezvoltatorii care li s-au alăturat în aceasta călătorie.

Saga este un proiect crypto care a fost lansat pe Launchpool-ul Binance pe 5 aprilie 2024, iar tranzacționarea a început pe 9 aprilie. Proiectul permite dezvoltatorilor să construiască blockchainuri personalizate pentru aplicațiile lor.

Protocolul Saga, blockchainul layer-1 axat pe jocuri, a reușit să atragă multă atenție în industria cripto, iar hype-ul din jurul proiectului s-a intensificat odată cu apropierea lansării tokenului pe Binance.

Echipa din spatele Saga a anunțat pe contul lor de X că peste 500.000 de participanți stake-uiesc în prezent recompense pe Launchpool-ul Binance pentru $SAGA.

CEO-ul și co-fondatorul Saga, Rebecca Liao, a explicat că nu există lansări direct pe rețeaua principală Saga. În schimb, dezvoltatorii vor folosi Saga pentru a-și lansa propriul lanț numit lanț sau un set de lanțuri.

Acest lucru elimină necesitatea ca dezvoltatorii să concureze pentru blockspace cu alte proiecte pe rețele aglomerate.

Obiectivul principal al Saga este de a împuternici dezvoltatorii.

Exit mobile version