Comunitatea crypto răspunde la știrile despre OZN-uri cu o avalanșă de tokenuri „extraterestre”

Peste 50 de tokenuri cu tematică de extratereștri, OZN-uri și alte fenomene extraterestre au apărut pe diverse platforme de tranzacționare în ultimele 24 de ore

Comunitatea crypto răspunde la știrile despre OZN-uri cu o avalanșă de tokenuri "extraterestre"

Lumea crypto a reacționat rapid după știrile captivante despre Fenomenele Aeriene Neidentificate (UAP) care a luat cu asalt internetul.

Potrivit DexTools, o platformă care urmărește tokenurile neverificate și cu o capitalizare de piață redusă, peste 50 de tokenuri cu tematică alienă, OZN și extraterestră au apărut pe diverse platforme de tranzacționare în ultimele 24 de ore.

Audierea Congresului, organizată de Subcomitetul de Supraveghere a Camerei pentru Securitate Națională pe 26 iulie, a fost adusă în prim-plan după ce fostul oficial al Pentagonului, David Grusch, a depus mărturie sub jurământ despre presupusa existență a navelor spațiale și a „artefactelor biologice” extraterestre.

Mărturia a sugerat că guvernul Statelor Unite a fost implicat într-o mușamalizare a vizitelor străinilor.

Deși Grusch a spus că nu poate oferi informații detaliate din cauza naturii clasificate a acestor afirmații, a menționat în mod clar că guvernul SUA deține nave spațiale „non-umane”.

În plus, el a susținut că aceste nave conțineau „artefacte biologice non-umane”, pe baza informațiilor furnizate de membrii Pentagonului care sunt încă activi în programul UAP.

De asemenea, la audiere au fost prezenți Ryan Graves, directorul executiv al Americans for Safe Aerospace, și comandantul pensionat al Marinei, David Fravor. De remarcat, Fravor este cunoscut pentru înregistrarea sa devenită faimoasă a unui UAP „tic tac” de pe coasta de vest a SUA din 2004.

S-a observat că OZN-ul rămâne staționar chiar și în condiții de vânt puternic, iar Fravor a concluzionat că tehnologia folosită în aceste OZN-uri este „cu mult dincolo de știința materialelor pe care o deținem în prezent”.

Profitând de acest lucru, entuziaștii de crypto, cunoscuți în mod obișnuit sub denumirea de „cripto degens”, s-au alăturat rapid trendului, generând o serie de tokenuri cu tematică extraterestră cu denumiri precum „ALIENX”, „UFO” și „ALIEN”, printre altele.

Aceste tokenuri sunt specifice culturii „shitcoin”, care folosește subiecte de actualitate pentru a atrage investitori speculativi.

Totuși, este important de menționat că multe dintre aceste memecoin-uri recent emise ar putea fi potențial niște scheme „honeypot”. Acestea exploatează entuziasmul investitorilor, dar sunt proiectate astfel încât să împiedice investitorii să-și vândă tokenurile după ce le-au achiziționat. Prin urmare, investitorii ar trebui să fie foarte precauți atunci când tranzacționează aceste tokenuri de noutate.

Majoritatea acestor tokenuri nou create au înregistrat puțină sau deloc activitate de tranzacționare, sugerând o posibilă discordanță între interesul generat de mărturia UAP și comportamentul real de tranzacționare.

Cu toate acestea, câteva tokenuri cu tematică extraterestră, cum ar fi UFO Gaming Token (UFO) și AlienFi token (ALIEN), au înregistrat o creștere modestă, cu UFO în creștere cu 2,4% și ALIEN în creștere cu 5,9% în ultimele 24 de ore.

Exit mobile version