America: Crypto.com, cea mai descărcată aplicație de pe Google Play Store

Aplicația exchange-ului a fost, de asemenea, a treia cea mai descărcată aplicație de pe Apple App Store din Statele Unite săptămâna trecută

sdx15 | AdobeStock

Exchange-ul de crypto-monede Crypto.com este acum în fruntea topurilor ca cea mai descărcată aplicație de pe Google Play Store din America.

Conform celei mai recente liste a celor mai bune aplicații gratuite de pe Google Play Store, aplicația Crypto.com a crescut în număr de descărcări pentru a ajunge pe primul loc depășind TikTok. Aplicația Coinbase se află pe locul trei, înaintea aplicației Cash.

Clasamentul aplicațiilor gratis de pe Google Play în Statele Unite
Clasamentul aplicațiilor gratis de pe Google Play în America | Google Play Store

Care este factorul care a influențat creșterea în popularitate a aplicației Crypto.com în America?

Popularitatea în creștere a exchange-ului Crypto.com ar putea fi rezultatul lansării unei campanii publicitare cu actorul Matt Damon, probabil una dintre cele mai mari celebrități care și-a asociat numele cu un exchange de crypto-monede. Publicitatea intitulată Norocul îi favorizează pe curajoși, care a fost lansată săptămâna trecută, își propune să ajungă la o audiență globală de potențiali utilizatori și investitori de crypto-monede.

Numărul de descărcări ale aplicației unei companii ar putea fi văzut ca un indicator al interesului pieței. În timp ce Crypto.com deține în prezent prima poziție pe Google Play Store în America, aplicația exchange-ului a fost a treia cea mai descărcată pe Apple App Store săptămâna trecută – de atunci a căzut pe poziția a douăzecea. Deși campania cu Damon a contribuit probabil la creșterea prețului monedei native Crypto.com (CRO) la un maxim de șase luni de $0,2294, în 29 Octombrie, tokenul a scăzut cu aproximativ 7%.

Exit mobile version