Ecosistemul Solana se confruntă cu probleme din cauza tranzacțiilor nereușite

Tokenurile din ecosistemul Solana sunt în pierdere astăzi, marea majoritate tranzacționându-se în scădere din cauza tranzacțiilor nereușite și a neîncrederii tot mai mari.

Ecosistemul Solana se confruntă cu probleme din cauza tranzacțiilor nereușite | Google

Puncte cheie

Tokenurile din ecosistemul Solana nu arată prea bine astăzi, majoritatea tranzacționându-se în teritoriu negativ. Pe CoinMarketCap, în momentul redactării acestui articol, majoritatea tokenurilor Solana sunt în scădere.

Ecosistemul Solana a atras recent o atenție sporită, în principal din cauza volatilității ridicate a memecoin-urilor bazate pe el.

Conform ultimelor rapoarte, Solana se confruntă cu probleme, aproximativ 75% dintre tranzacții nereușind să se finalizeze cu succes.

Aceste dificultăți sunt o surpriză pentru ecosistemul Solana, cunoscut în mod normal pentru stabilitatea și capacitatea ridicată de procesare a tranzacțiilor. Din păcate, problemele actuale afectează valoarea Solana pe piață.

În momentul redactării articolului, Solana se tranzacționează și ea în pierdere pe CoinMarketCap, prețul SOL fiind aproximativ 170 de dolari, cu o scădere de peste 7% în ultimele 24 de ore.

Solana
Solana

Solana sub presiune: tranzacții nereușite și o piață în scădere

Problemele apărute pe Solana nu puteau veni într-un moment mai prost, având în vedere greutățile deja existente pe piața generală a criptomonedelor. Cei care au investit în SOL sau intenționau să o facă se confruntă probabil cu o oarecare neliniște ca urmare a acestor dificultăți.

Echipa fondatoare a Solana încearcă să rezolve problemele legate de înmulțirea tranzacțiilor nereușite pe rețea.

Recent, Raj Gokal, cofondatorul rețelei, a dezvăluit că echipa lucrează la îmbunătățirea experienței utilizatorilor cu privire la tranzacții.

Anatoly Yakovenko, co-fondatorul Solana, a postat despre abordarea provocărilor în combaterea problemelor de congestie în rețea.

Acesta a postat un mesaj, spunând că problemele cu aglomerația (congestion bugs) sunt mult mai grave decât o oprire totală a rețelei. O oprire totală e un eveniment singular, bug-ul e identificat, patch-uit, iar lanțul își continuă funcționarea.

Problemele cu congestia trebuie să treacă prin întregul proces de lansare și testare. Livrarea rapidă a update-urilor devine astfel imposibilă.

Problemele tranzacțiilor eșuate de pe Solana ar fi cauzate de boți

Conform ultimelor speculații, boții de tranzacționare sunt acuzați pentru creșterea ratei de eșec a tranzacțiilor pe rețeaua Solana.

Mert Mumtaz, CEO-ul Helius Labs și un susținător vocal al Solana, a postat un mesaj pe X și a afirmat că valul recent de tranzacții nereușite fără drept de vot din rețea este cauzat de boții de tranzacționare.

Problemele recente ale ecosistemului Solana determină neîncredere în rândul utilizatorilor, lucru reflectat de prețul în scădere al tokenului SOL.

Să sperăm că rețeaua poate depăși provocările actuale și se va recupera cu succes.

Exit mobile version