Fondurile Ethereum înregistrează ieșiri, în ciuda certitudinii sporite a fuziunii

Produsele de investiții în active digitale bazate pe Ethereum au înregistrat o ieșire de 61,6 milioane de dolari

Fondurile Ethereum înregistrează ieșiri, în ciuda certitudinii sporite a fuziunii

Investitorii instituționali rămân nesiguri înainte de Fuziunea Ethereum. Produsele de investiții în active digitale bazate pe Ethereum au înregistrat ieșiri de 61,6 milioane de dolari, semnalând îngrijorarea cu privire la succesul upgrade-ului.

În raportul săptămânal privind fluxurile de capital în active digitale, managerul de fond CoinShares a raportat că produsele de investiții bazate pe Ethereum au reprezentat majoritatea ieșirilor totale săptămâna trecută, ceea ce a dus la o a cincea săptămână consecutivă de ieșiri de pe piață.

Intrările instituționale după activ digital
Intrările instituționale după activ digital | CoinShares

Autorul raportului, James Butterfill, a spus că ieșirile au avut loc „în ciuda siguranței sporite a fuziunii”, ceea ce ar putea evidenția îngrijorarea investitorilor că „evenimentul s-ar putea să nu decurgă așa cum a fost planificat”, referindu-se la viitoarea fuziune Ethereum stabilită pentru 15 septembrie.

Butterfill a remarcat, de asemenea, că CoinShares a susținut anterior că este puțin probabil să existe probleme care decurg din upgrade-ul Ethereum, deoarece specificațiile tehnice ale hard fork-ului au fost testate riguros.

În plus, Bitcoin, cea mai mare criptomonedă după capitalizarea de piață, a înregistrat o a 5-a săptămână consecutivă de ieșiri în valoare totală de 13 milioane de dolari, în timp ce produsele de investiții short-bitcoin au înregistrat intrări de 11 milioane de dolari, evidențiind sentimentul negativ continuu.

Altcoin-urile au înregistrat intrări de 1 milion de dolar, în special Polygon și Cardano cu 0,4 milioane de dolari fiecare.

Lido DAO, cel mai mare staker Ethereum, pierde 40% în 30 de zile

Lido DAO este cel mai mare serviciu de staking al Ethereum, care a depus peste 4,14 milioane de ETH în contractul inteligent Ethereum 2.0, în numele utilizatorilor săi, potrivit celor mai recente date.

În comparație, suma totală în staking a Lido DAO era de aproximativ 1,6 milioane ETH la începutul acestui an. Boom-ul reflectă o cerere în creștere pentru serviciile Lido DAO înainte de tranziția planificată a Ethereum de la proof-of-work (PoW) la proof-of-stake (PoS).

Cu toate acestea, Lido DAO (LDO) a scăzut cu mai mult de 40% în ultimele 30 de zile și ar putea ajunge într-un trend descendent odată ce hype-ul din jurul fuziunii se încheie.

LDO: Evoluția prețului în ultima lună | CoinMarketCap
Exit mobile version