Lansarea amânată a Notcoin (NOT) primește un update

Lansarea tokenului Notcoin (NOT) a fost amânată de la 20 aprilie. Într-un interviu recent la conferința Token 2049 din Dubai, NOT a primit o estimare actualizată a datei lansării (ETA).

Lansarea amânată a Notcoin (NOT) primește un update

Lansarea amânată a Notcoin (NOT) primește un update | X

Puncte cheie

Lansarea Notcoin (NOT) a fost programată inițial pentru 20 aprilie, aceeași zi cu halvingul Bitcoin. Săptămâna trecută, echipa din spatele proiectului a anunțat amânarea lansării tokenului.

În cadrul conferinței Token 2049, care a avut loc la Dubai săptămâna trecută, fondatorul Open Builders, Sasha Plotvinov, a explicat motivele pentru care lansarea tokenului a fost amânată. De asemenea, a oferit o nouă estimare a datei lansării (ETA) pentru NOT pe The Open Network (TON).

Plotvinov a declarat că acum trei săptămâni, data inițială a lansării era planificată pentru 20 aprilie, subliniind că numărul nu era doar amuzant, ci coincidea și cu evenimentul de halving al Bitcoin.

Pe măsură ce data se apropia, echipa a decis că are nevoie de mai mult timp pentru a se asigura că lansarea tokenului decurge fără probleme.

Noua estimare pentru data de lansare NOT

Jocul are milioane de utilizatori, iar dacă toți ar fi încercat să revendice tokenul simultan, puteau apărea probleme.

Plotvinov a precizat că echipa a realizat că aproximativ 35 de milioane de persoane doresc să treacă pe blockchain, ceea ce reprezenta o provocare. Ei trebuiau să se asigure că totul funcționează impecabil, inclusiv blockchainul, infrastructura, portofelele etc.

El a explicat că utilizatorii nu puteau fi limitați, iar echipa nu își putea permite să permită unor utilizatori să minteze tokenuri și să îi facă pe ceilalți să aștepte până când totul funcționează din nou corect. Per total, a spus el, echipa a realizat că erau multe lucruri de perfecționat înainte de lansare, acesta fiind principalul motiv al amânării.

De asemenea, a oferit o nouă estimare a datei lansării care se pare că va fi până la sfârșitul acestei luni.

Lansarea Notcoin va fi unul dintre cele mai importante teste pentru The Open Network, având în vedere numărul mare de utilizatori pe care îl are proiectul.

Plotvinov a menționat, de asemenea, lansarea voucherelor pre-market care au permis utilizatorilor activi să tranzacționeze o parte din alocațiile lor de Notcoin din joc prin intermediul NFT-urilor – se pare că acesta a fost un test timpuriu, dar evenimentul real urmează.

Cu câteva zile în urmă, echipa a anunțat pe X că începe o nouă eră a împărțirii profitului, subliniind suma de $34.000 în Toncoin de la Telegram pentru această lună.

Ce este Notcoin?

Notcoin este un joc de tip clicker care a devenit foarte popular, milioane de utilizatori apăsând pe o imagine cu o monedă pentru a câștiga valută în joc.

Acest joc „play-to-earn” este integrat în platforma de mesagerie Telegram. Jucătorii pot „mina” Notcoin, moneda digitală a jocului, pur și simplu dând clic pe o monedă animată care apare în interfața de chat.

Popularitatea jocului provine din ușurința sa de utilizare și integrarea cu Telegram. A început ca o versiune beta închisă în noiembrie 2023.

Moneda proiectului se numește „Gram” și a fost concepută pentru a plăti taxe de tranzacție și pentru a efectua plăți, validând în același timp tranzacțiile din rețea.

NOT este moneda digitală asociată jocului.

Exit mobile version