MrBeast: Iată ce știm despre investițiile în crypto și colaborările sale

Analizând investițiile influencerului și impactul său asupra industriei crypto prin colaborările sale

MrBeast: Iată ce știm despre investițiile în crypto și colaborările sale

MrBeast, unul dintre cei mai populari YouTuberi și filantropi, al cărui nume real este Jimmy Donaldson, este cunoscut pentru acțiunile sale extravagante și caritabile care au captat atenția a milioane de oameni din întreaga lume.

În plus față de eforturile sale filantropice, el este și un investitor avid pe piața criptomonedelor și le-a integrat chiar în conținutul său video.

Pe baza declarațiilor sale publice, se pare că portofoliul său de criptomonede include Bitcoin (BTC) în valoare de cel puțin 2 milioane de dolari, pe care aproape i-a pierdut acum doi ani, când casa sa a fost jefuită. Hoțul, aparent neștiind că cuvintele cheie private erau scrise și puse fix lângă laptop și astfel a ratat ocazia de a pune mâna pe avere.

În interviu, MrBeast și-a exprimat surprinderea sa față de neglijența hoțului, afirmând că acesta era mai preocupat să fure un televizor și o pătură decât Bitcoin-ul valoros, ușor accesibil.

MrBeast a investit și în NFT-uri, inclusiv opt CryptoPunks, după ce a fost prezentat ideii de către Gary Vaynerchuk într-un apel de grup cu alți 33 de miliardari. Mai târziu, el a vândut acești opt Punks pentru un profit de 20-30 de ori. Apoi, el și-a reinvestit încasările în VeeFriends, proiectul lui Gary Vaynerchuk.

În plus, MrBeast a susținut și rețeaua XCAD Academy (XCAD), o piață financiară descentralizată (DeFi) și plugin YouTube care oferă creatorilor posibilitatea de a crea și monetiza NFT-uri cu un singur clic, cu scopul de a revoluționa monetizarea creatorilor prin economia tokenizată, care permite creatorilor să câștige bani din conținutul lor și familor să interacționeze cu creatorii lor preferați în moduri noi. Cu toate acestea, el nu a lansat încă propriile sale tokenuri de creator.

https://twitter.com/XcademyOfficial/status/1394340541207298049?

În plus față de investițiile sale personale, în august 2021, MrBeast a colaborat cu Coinbase, ce a fost sponsor în videoclipul său „Last To Leave Circle Wins $ 500,000”.

El a oferit un premiu în valoare de 2.000 de dolari în Bitcoin celor două persoane care au părăsit cercul în acea zi, iar urmăritorii care s-au înscris pe Coinbase folosind codul său, MRBEAST, au primit 10 dolari în Bitcoin gratuit. De asemenea, au fost înregistrați într-o tombolă pentru șansa de a câștiga 100.000 de dolari în Bitcoin.

În plus, MrBeast a anunțat pe Twitter colaborarea cu Coinbase pentru a oferi unei persoane 100.000 de dolari în Bitcoin.

Pentru a intra în tombolă, participanții trebuiau să răspundă la tweet-ul său folosind hashtag-ul #CoinBeastSweepstakes, să urmărească @coinbase și contul lui personal.

Colaborarea a fost un succes și a atras mulți utilizatori noi pe platformă.

Cu toate acestea, MrBeast a eliminat de atunci secțiunea în care a promovat Coinbase din videoclipul său, acest fapt sugerează că poziția sa față de susținerea platformelor legate de criptomonede s-ar fi schimbat.

MrBeast se alătură unei liste în creștere de celebrități și influenceri care au intrat în spațiul crypto, inclusiv starurile UFC Conor McGregor și Francis Ngannou, actorul de la Hollywood Matt Damon, rapperul american Snoop Dogg și starul fotbalului Cristiano Ronaldo.

Exit mobile version